Shera & Ariën bij open selectiedagen Surinaams team

Wellicht heb je er al over gelezen, Gerald is samen met een aantal anderen een nationaal korfbalteam voor Suriname gestart. Op 18 en 25 september vonden de open selectiedagen van het Surinaamse team plaats. Verschillende Surinamers vanuit diverse speelklassen kregen de mogelijkheid om hun kunsten te vertonen en zo mee te dingen om een plek binnen de selectie. Namens Achilles hebben Ariën en Shera aan deze trainingen deelgenomen, twee Achillianen als internationals-to-be?

Door de ruime aanmeldingen werd er besloten de groep over twee selectiedagen te verdelen. De twee selectiedagen werden gehouden in de DVO-hal in Bennekom, onder leiding van bondscoach Riko Kruit en assistent-coach Ivan Karsters.

Op beide speeldagen begonnen de trainingen met wat oefenvormen en gingen de groepen al snel over naar een partij vorm. De partij vormen waren een lust voor het oog met Surinaamse flare in elk duel en veel schitterende goals.

Vanuit deze twee groepen zal er een selectie worden gemaakt dat zich zal voorbereiden voor de Korfbal Challenge in december, waar het zal oefenen tegen Portugal en Tsjechië.

Wij wensen alle spelers veel succes en danken de verenigingen voor het meewerken.

De Surinaamse Korfbal Federatie

 

Shera-Arien-Surinaams-Team2.jpg

Datum 26-09-2017 18:07