Achilles verslaat hoofdklasser Die Haghe en wint Haagse Korfbaldagen 2017!

Zaterdag 4 november 2017: het werd een dag met een lach en een traan. Met het verlies van een geliefd erelid en een gigantische finale van ons vlaggenschip tijdens de Haagse Korfbaldagen, de emoties konden niet verder uiteen liggen. Voorafgaand aan de finale was de bomvolle Eibernesthal 1 minuut muisstil, een mooi en respectvol eerbetoon aan onze André. Het werd een nog mooier eerbetoon, doordat Achilles 1 een bijzonder goede partij op de mat (vloer) legde. Na een flitsende start met 4 goals over en weer binnen een minuut, werd kort tegen een achterstand aangekeken. De ploeg raapte zichzelf bij elkaar en hóe! Met gevarieerd spel, kort verdedigen en veel strijd werd een ruime voorsprong gepakt, bij rust was het 8-14. Na de rust kwam de ontketende ploeg eigenlijk nooit meer in gevaar. De waanzinnige wedstrijd eindigde bij 18-25. Achilles wint de Haagse Korfbaldagen, wat een enorme prestatie! Gefeliciteerd allen, wat maken jullie de club weer trots. Achilles, meer dan een club! [Update: Foto's door Joost van Soest vind je in het fotoalbum via Media > Foto's > Senioren > 4 november 2017]

Datum 05-11-2017 15:30