Laat Sinterklaas shoppen via SponsorKliks!

Sinterklaas is in het land en het heerlijk avondje komt steeds dichterbij! Moet jij nog dobbelcadeautjes kopen of wil je Sint een tip geven waar hij zijn cadeautjes moet gaan shoppen? Zorg dan dat die aankopen gebeuren via SponsorKliks! Intertoys, bol.com, Zalando, MediaMarkt NL, Coolblue, Wehkamp: ze werken allemaal samen met SponsorKliks. Jouw cadeaus worden geen cent duurder, maar het levert Achilles wél iets extra's op!

Online shoppen doen we allemaal. Snel nog een cadeautje scoren via bol.com, de boodschappen voor de rest van de week via ah.nl of als je geen zin hebt om te koken een maaltijd via Thuisbezorgd.nl. Onze sponsorcommissie heeft een verzoek: doe dit voortaan via Sponsorkliks!

Per aankoop via Sponsorkliks ontvangt Achilles namelijk een kleine commissie over jouw aankoopbedrag. Jou kost het niets extra’s, Achilles levert dat veel extra’s op. Tot nu toe leverde ons dat zo’n 300 euro op, maar de teller bij Avanti staat zelfs al op 1700 euro!

Een voorbeeldje.. Je hebt een cadeautje voor iemand nodig en je gaat rechtstreeks naar bol.com. Je stopt het product in je mandje, rekent netjes af en de volgende dag is het in huis. Óf je gaat eerst naar deze pagina of de site van Sponsorkliks, gaat via Sponsorkliks naar bol.com, stop het product in het mandje, je rekent exact hetzelfde af, de volgende dag is het in huis én Achilles ontvangt een kleine commissie. Gratis en voor niets.

Hoe werkt dat dan?
1) Ga voordat je online gaat shoppen naar de Achilles website of deze pagina ipv direct naar de webwinkel waar je je kado's wil kopen. Je kunt ook deze pagina in je favorieten zetten/als startpagina instellen: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=5347. Dan vergeet je het nooit meer!
2) Klik op de Achilles-homepage op de Sponsorkliks banner, ga naar deze pagina of selecteer Achilles op de site van Sponsorkliks.
3) Zoek jouw webwinkel naar keuze. Je komt nu op de gewone website van de webwinkel.
4) Doe je aankoop zoals je dat gewend bent.
5) Je merkt in jouw aankoop niets 'anders'. Maar na een tijdje verschijnt op deze Transactiepagina jouw aankoopbedrag en de bijbehorende commissie voor Achilles!

Wist je dat je ook je vakantie kan boeken via Sponsorkliks? Booking.com, Expedia, Hotels.com, KLM en Disneyland werken ook samen met Sponsorkliks! Een paar procent commissie wordt dan al snel een bedrag van tientallen euro's voor Achilles.

Datum 28-11-2017 11:48
Tags