Help TeamSu en maak kans op leuke prijzen!

Het zal je niet ontgaan zijn, dat Achilles 3 selectiespelers kent die uit mogen komen voor het nationale team van Suriname: Arien, Gerald en Shera. Zo kennen wij nog een Achilliaan die vooral achter de schermen hard bezig is voor TeamSu: Jarreth. Help jij deze toppers hun droom te verwezenlijken? In ruil voor jouw steun willen ze iets leuks terug doen. Zo maak je voor 2 euro al kans op een pakket van Eiber Bier, maar voor tientje komen onze internationals roti klaarmaken bij je thuis, mét een Eiber Bier-pakket en krijg je ook nog een floatsessie en massage van Floatcenter Haaglanden. Je wil meer weten hè? Lees gauw verder hoe je Arien, Gerald, Shera en Jarreth kunt helpen!

Sinds de acceptatie door de IKF zijn wij met TeamSu officieel in de race voor deelname aan het WK in Zuid-Afrika. En middels een heuse promotietour door Nederland proberen wij nu geld in te zamelen om onze deelname aan het kwalificatietoernooi te kunnen bekostigen. De Pan-American Games in Colombia moeten dit jaar gespeeld worden, willen wij ons kunnen plaatsen voor het WK in 2019.

In totaal hebben wij als SKF (Surinaamse Korfbal Federatie) 25000 euro nodig om alles te kunnen bekostigen. Hiervoor is zijn wij een crowdfunding gestart. Want zoals wij zelf zeggen; “A goal without a plan, is just a wish”.

Wilt u ons meehelpen onze droom te verwezenlijken? In ruil voor uw steun, geven wij iets leuks terug.
U kunt keuze maken uit de onderstaande opties.
Door te klikken op link van ‘’Tikkie’’ ontvangen wij uw naam en bevestigt u uw deelname. De winnaars zullen zaterdag 27-01-2018 na de wedstrijd van het 1e bekend gemaakt worden op de Facebookpagina van Achilles.

€2,- Bierpakket Eiber (www.eiberbier.nl)
https://tikkie.me/pay/42bi8rg7o36kocjuvpjm

€4,- Roti gemaakt door Achillianen bij u thuis
https://tikkie.me/pay/k8gt5206savocdj4jcgg

€5,- Floaten + massage (www.floatcenter.nl)
https://tikkie.me/pay/7bvdcem377b0p9jo6180

€10,- Bierpakket + roti gemaakt door Achillianen bij u thuis + floaten en massage
https://tikkie.me/pay/gh5u7mnan1k7sojrfllc

Datum 22-01-2018 09:24