CR Nieuws: Jeroen en Bas winnen sterk bezet Darttoernooi

Op het laatste moment ontvingen we nog een aantal inschrijvingen (en een enkele afmelding) waarmee we een mooi bezet toernooi konden houden. Waar Koning Winter buiten regeerde was het binnen warm en knus. Er werd gestart met vier poules waarbij de beste twee koppels doorgingen naar de kwartfinale. Er werd gespeeld vanaf 501 om best of three legs. Het kaf werd direct van het koren gescheiden wat dus inhield dat na de poulefase alle vrouwen eruit lagen. We roepen op tot meer vrouwelijke deelnemers volgend jaar!

In de kwartfinales was er één grote verrassing: kampioenen van 2016, Frank B. en Cyriel, dolven het onderspit tegen underdogs Erwin en Erwin die wel de druk aan konden van het uitgooien op de dubbels. Frank vindt het leuk om de wedstrijd te analyseren zodat hij kan leren van zijn fouten, de streber, dus mocht je hem komende weken nog tegenkomen, dan zal hij het op prijs stellen als je nog eens over deze wedstrijd begint.

Uiteindelijk bereikten niet twee Erwins de finale, maar wel twee Bassen. Bas Overwater en Michael aan de ene kant en Bas vd H samen met Jeroen A aan de andere. Michael, die een abonnement heeft op de finale, liet tijdens het afsluitende potje eenmalig onehundredandeighty door de kantine schallen, maar moest verder lijdzaam toezien dat Bas en Jeroen als eerste drie gewonnen legs bereikte. Eindstand 3-1. Nogmaals gefeliciteerd boys!

Tot slot willen we iedereen bedanken voor hun deelname. In het bijzonder nog Margot die het grootste gedeelte van de avond de bar bemenst heeft. Top!

Datum 04-03-2018 11:30