Marinus Stulp genomineerd als Haagse clubscheidsrechter van het jaar!

Marinus Stulp is dit jaar genomineerd als Haagse clubscheidsrechter van het jaar! Zelf was hij erg verrast met zijn nominatie, maar wat is het verdiend! Marinus is al jaren actief op het veld van Achilles als echte clubscheidsrechter. Altijd aanwezig, of op het allerlaatste moment inzetbaar als er ergens een gaatje valt. Binnen de lijnen een scheidsrechter die alles objectief bekijkt, kalmte en rust uitstraalt. Lees verder om nog meer redenen te lezen waarom zijn nominatie zo terecht is, maar vergeet vooral niet op hem te stemmen via www.haagseclubscheidsrechter.nl/stemmen

Sinds het KNKV met een nieuw plan kwam voor de arbitrage, leek dit voor een Achilles een zware opgaaf te worden om te kunnen voldoen aan de nieuwe voorwaarden die door de bond werden gesteld. Marinus nam het initiatief en zorgde ervoor dat Achilles eigenaar werd van een nieuw opleidingsplan voor scheidsrechters. Zo werd er de afgelopen jaar een flink aantal scheidsrechters opgeleid tot bondscheidsrechter. Wellicht belangrijk was het aantal clubscheidsrechters dat door dit nieuwe plan werden opgeleid. Marinus was de aanjager, maar uiteindelijk ook de man die zich echt verantwoordelijk voelde voor het opleiden van onze nieuwe scheidsrechters. Nog steeds staat hij daarom elke zaterdag op het veld om de nieuwe jongens en meiden te begeleiden: een praatje voor de wedstrijd, in de rust en na afloop een ruime evaluatie. Dat is de manier waarop Marinus te werk gaat! Achilles mag zichzelf meer dan gelukkig prijzen met deze scheidsrechter. Daarom heeft hij deze race wat ons betreft al gewonnen!

Vanaf vandaag, tot 24 mei kan er op Marinus worden gestemd op www.haagseclubscheidsrechter.nl of op deze facebookpagina. Elke like telt als stem. 26 mei is de prijsuitreiking.

Stemmen dus!!

Datum 29-04-2018 11:15