Bastiaan Overwater maakt overstap naar TOP/SolarCompleet

Na lang beraad heeft onze Bastiaan de knoop doorgehakt: hij gaat zijn sportieve dromen achterna in Sassenheim. "Met toch een hoop twijfel, heb ik de beslissing genomen mijn korfbalcarrière voort te zetten bij landskampioen TOP/SolarCompleet. In mijn ogen een unieke uitdaging op sportief gebied om in de top van Nederland mee te gaan doen om de prijzen. Een beslissing die natuurlijk onwijs moeilijk was, omdat mijn hart bij Achilles ligt en Achilles eigenlijk mijn tweede thuis is." Bas, enórm veel succes in Sassenheim en maak ons trots! Lees verder voor een uitgebreid bericht van Bastiaan zelf.

"Met toch een hoop twijfel heb ik de beslissing genomen mijn korfbalcarrière voort te zetten bij landskampioen TOP/SolarCompleet. In mijn ogen een unieke uitdaging op sportief gebied om in de top van Nederland mee te gaan doen om de prijzen. Een beslissing die natuurlijk onwijs moeilijk was, omdat mijn hart bij Achilles ligt en Achilles eigenlijk mijn tweede thuis is.

Graag wil ik via deze weg iedereen op Achilles bedanken voor de afgelopen twee jaar en uiteraard ook de jaren voor mijn KVS tijd! Ik heb me altijd onwijs thuis gevoeld en dat is ook gelijk de reden dat ik graag op Achilles actief wil blijven. Volgend jaar zal dat als niet spelend lid zijn en zal ik in de TC me gaan bemoeien met de jeugd op Achilles!

Nogmaals onwijs bedankt en ik hoop jullie nog vaak op het veld te zien en wie weet over een aantal jaar wel weer in het veld!"

Lees hier ook het bericht dat TOP/SolarCompleet plaatste: https://www.kvtop.nl/index.php/club/communicatie/club-nieuws/5030-bastiaan-overwater-22-maakt-overstap-naar-top-solarcompleet

Datum 07-06-2018 21:28