Dankwoord

"Achillianen, wat waren jullie de afgelopen weken een ongelooflijk steun voor onze familie tijdens het ziekbed van Annie in het ziekenhuis, en later bij het afscheid nemen van haar." Lees verder voor een uitgebreid en prachtig dankwoord van Ton van der Laaken, namens de hele familie.

Achillianen, wat waren jullie de afgelopen weken een ongelooflijk steun voor onze familie tijdens het ziekbed van Annie in het ziekenhuis, en later bij het afscheid nemen van haar. Zeker de tijd in het HAGA ziekenhuis werden er zo verschrikkelijk veel kaarten ontvangen, dat er constant een lach op haar gezicht was. 

En dan is het zo mooi dat het afscheid van onze moeder, jullie en mijn vriendin, is gegaan zoals we wilden.

Annie centraal met daar omheen de familie, de vrienden en alle anderen. Kijkend vanaf haar kant zag ik de volle zaal, zag ik de emotie, voelde de vriendschap, ach ik zag jullie allen.

Ook de ceremonie bij het veld waar de Achilles vlag werd overgedragen door Belinda, met Nicole, Dennis en Noa ernaast was respectvol en precies zo als Annie dat had gewild. 

Maar ook de zaterdag ervoor, het laatste competitie weekend. Zeker toen de A4 stopte met hun belangrijkste wedstrijd van het seizoen toen het 2e een minuut stilte hield was indrukwekkend. Geweldig om daarna het klaterende applaus te horen. 

We hebben haar het mooiste afscheid kunnen geven, mede door jullie, gewoon met zn allen.

Dat de Achilles yel bij de uitvaart zo mooi klonk, zal nooit meer uit mijn gedachte gaan, en ook het applaus daarna niet.

Lieve Achillianen, namens de hele familie, wilde ik jullie bedanken voor alles, en ook zeker het bestuur die haar het podium heeft gegeven. We moeten het nu met zn allen weer gaan oppakken, precies zoals Annie zou willen, en dat gaat ook lukken. 

Blijf alsjeblieft Annie herinneren als de moeder van de club zoals Wout zo mooi zei op het definitieve afscheid, en kijk stiekem bij elke wedstrijd even naar de middenlijn, haar plekje.

Nogmaals dank iedereen, jullie zijn top,

Namens de hele familie,
Ton vd Laaken

Datum 09-06-2018 21:57