Einde seizoen: materiaalcie update

Het seizoen zit er op, de laatste trainingen worden afgewerkt voordat we verdiend op vakantie gaan. Bij deze dan ook het verzoek om de ballentassen in de container achter te laten. Doe dit na de laatste training of breng ze langs als jullie niet meer trainen. Alle teams moeten al het materiaal inleveren in de container. Dit hoeft niet persoonlijk bij mij, als het maar in de container ligt. In de zomer zal de container weer netjes opgeruimd worden. Verder ontvang ik ook graag feedback, zodat we jullie volgend seizoen nog beter van dienst kunnen zijn. Vullen jullie onderstaand formulier even in? Alvast bedankt!

Hierbij vraag ik ook alle trainers een evaluatieformulier in te vullen. Hierdoor kunnen wij jullie volgend jaar beter van dienst zijn en kunnen we in de zomer nog het e.e.a. regelen voor de start van het seizoen. Tijdens het seizoen is er niet zomaar tijd om een grote aanpassing te doen. Het formulier vind je hier: https://goo.gl/forms/oW1B4rPg11Eg4eQG3

Alle ideeën zijn van harte welkom. Er zal binnenkort een lijst met projecten op de website komen waar wij in de zomer of in de toekomst aan willen werken, waarbij uiteraard alle hulp welkom is! Denk aan een permanente oplossing voor het scorebord, bergingen aan het kunstgras, optimaliseren van de huidige bergingen, noem het maar op.

Geen trainer, maar wel een mening of een idee? Vul dan dit formulier in: https://goo.gl/forms/8U2zAF8jv9giQTBY2

Datum 18-06-2018 09:13