Achilles; meer dan een club!

hoofdartikel.JPG hoofdartikel

Waar een beetje teameffort al niet goed voor is he..? Een week of twee elkaar vragen en stimuleren om te stemmen op onze vereniging en aan het einde van de rit staat er ineens een aantal handige fitnessapparaten geïnstalleerd op ons veld. Of wat te denken van de nominatie van Marinus voor de verkiezing van Haagse Clubscheidsrechter van het jaar? Honderden stemmen werden ingediend om Marinus naar de top te stemmen. Helaas nét niet genoeg om hem te kronen tot Scheidsrechter van het jaar. Maar in het verleden lukte dit wél met Edje Arbouw. Geweldig om op die manier te zien wat een kracht en passie er achter onze mooie vereniging zit.

hoofdartikel.JPG

Ook afgelopen woensdag, toen ik samen met een hele grote groep Achillianen bij het mooie afscheid mocht zijn van onze Annie, was prachtig te merken dat wij als Achilles als één blok achter onze leden staan. Want waar de familie van Annie, onder aanvoering van Ton met zijn prachtige toespraak vooraan zat, zat de zaal helemaal vol met Achillianen die vol passie onze club-yel met hem mee scandeerden. Namens onze mooi club, vóór Annie en als steun in de rug van de familie. En dat maakt een vereniging als Achilles zó mooi. Dat maakt ónze vereniging zó mooi!
Zo aan het einde van het seizoen, kijken we terug op een rumoerig jaar. Met in 2018 een flink aantal Achillianen die ons ontvallen zijn, hebben wij als vereniging de laatste maanden veel te verduren gehad. Iedereen verwerkt dit soort dingen altijd op zijn of haar manier, maar als club doen we dat ook altijd samen. En dat was ook dit jaar weer goed te zien.


Volgende week brengen we de laatste editie van de Leeuwenkrabbels van het seizoen 2017/2018 uit.
Voor nu wens ik iedereen alvast een hele fijne zomer..


Tot volgende week!

Groeten,
Bart

Datum 12-06-2018 16:45
Tags