80e jaar Leeuwenkrabbels

80 jaar.jpg hoofdartikel

Daar istie dan, het laatste krantje van dit seizoen. Over een paar weken zijn we weer terug met de 81e jaargang. Al het hele seizoen staat er wekelijks in mijn beeldscherm dat we inmiddels de 80e jaargang van onze Leeuwenkrabbels versturen. Nu, met deze meegerekend, zijn er dit seizoen weer 43 krantjes verzonden met week in week uit veel werk van Olga om het krantje op tijd af te hebben en te kunnen versturen. En of het nu digitaal is, of gewoon een ouderwets papieren krantje, hij bestaat al 80 jaar.

hoofdartikel.JPGAchilles is een club van veel tradities. Met de overstap van papier naar digitaal brak Achilles een paar jaar geleden met een van die tradities. Door een aantal “old fashioned” Achillianen werd nog wat weerstand geboden maar uiteindelijk is iedereen wel gewend geraakt aan de wekelijkse digitale uitgave van ons clubblad.
Stiekem vond ik het zelf ook wel een beetje jammer hoor, toen we de overstap maakten. Want ook ik had een wekelijks leesmomentje thuis als de Leeuwenkrabbels weer netjes op mat was gevallen. En het zal niemand verbazen en voor velen zelfs herkenbaar zijn dat dat leesmoment plaatsvond op het toilet, waar het hele seizoen door een steeds groter wordende stapel Leeuwenkrabbels naast het wc-papier te vinden was. Overigens bewaar ik alle digitale Leeuwenkrabbels nu in mijn mailbox. Het André Baars-syndroom noemen we dat.

We sluiten deze weken officieel het seizoen 2017-2018 af met het Leeuwenweekend en nu dus ook met de laatste Leeuwenkrabbels. Een seizoen met veel hoogte maar ook dieptepunten, zoals ik vorige week al schreef. Op naar volgend seizoen dan maar, met hopelijk net zoveel mooie sportieve prestaties. Volgend weekend is het Leeuwenweekend. Er lijkt mij geen betere manier om het seizoen met z’n allen af te sluiten...

Voor iedereen die ik niet meer zie de komende week; fijne vakantie en tot volgend seizoen!

Groeten,
Bart

Datum 19-06-2018 17:00
Tags