KNKV Wedstrijdzaken App

Sinds enkele jaren maakt het KNKV, en dus ook Achilles, gebruik van de KNKV Wedstrijdzaken app. Hierin staan jouw gegevens: naam, geboortedatum, geslacht, spelerspasfoto, adresgegevens en voorkeuren over e-mail en zichtbaarheid. Zelf kun je een aantal gegevens aanpassen. Voor leden jonger dan 16 jaar gaat hierin iets veranderen: alleen nog voogd/ouders kunnen die gegevens aanpassen. Klik verder om te lezen hoe dat in zijn werkt gaat:

Leden die jonger zijn dan 16 jaar kunnen vanaf nu niet meer zelf hun persoonlijke gegevens wijzigen door invoering van de AVG. Zij kunnen deze persoonlijke gegevens nog wel inzien. Hoe zorg je er als jongere van onder 16 jaar nu voor dat de persoonlijke gegevens gewijzigd worden? Dit gaat via de ouders/voogd. Kortom, ben je jonger dan 16 jaar en wil je graag persoonlijke instellingen wijzigen in de app dan dien je aan je ouders te vragen of zij dit in de app willen doen. De ouder/voogd kan persoonlijke gegevens van jongeren onder 16 jaar in de app aanpassen mits hun e-mailadres in het ledenbestand is opgenomen.

Kortom, geef als ouder/voogd aan de ledenadministratie (Olga van Reijn: o.vreijn@hkvachilles.nl) door dat het e-mailadres geregistreerd dient te worden bij de gegevens van het betreffende kind. Zodra het e-mailadres van de ouder bij de club geregistreerd staat, kun je als ouder na het inloggen kiezen voor welk kind je persoonlijke gegevens wilt wijzigen. Er komt simpelweg een menu bij in de app: 'Mijn kinderen'. Daar wijzig je de persoonlijke instellingen van één of meerdere kinderen. Meer informatie kan worden gevonden via onderstaande link. 

Commissie Wedstrijdzaken

Klik hier voor meer informatie over de KNKV Wedstrijdzaken app!

Datum 03-07-2018 09:05