Daar is 'ie weer: de Grote Clubactie!

Een nieuw seizoen, dus ook weer een nieuwe Grote Club Actie! Aanstaande zaterdag (15 september) gaat de verkoop van start. Een lot kost €3,- en van ieder verkocht lot gaat er maar liefst €2,40 naar de vereniging! Al het geld wat we dit jaar ophalen, zal gaan naar de nieuwe kantine. Vorig jaar hebben we 984 loten verkocht, kunnen we dat overtreffen? Ja toch??!!! Lees gauw verder hoe we dat samen gaan doen!

Donderdag 13-9 worden de boekjes uitgedeeld aan de E, D en C–teams en vrijdag 14-9 aan de tijgers, beren, wolven en leeuwen. Mochten er kinderen uit de B ook loten willen verkopen dan kan dat natuurlijk en kunnen jullie een boekje vragen aan Rianne of Mirjam. Zaterdag mogen jullie dan beginnen met verkopen!

Naast de boekjes die we uitdelen kunnen de loten ook online verkocht worden. Jullie ontvangen op zaterdag 15 september een e-mail met daarin een persoonlijke link waarmee jullie familie, vrienden en mede clubgenoten kunnen uitnodigen om loten te kopen. Niet van iedereen is bij ons een e-mailadres bekend. Ontvang je op 15 september geen e-mail maar wil je wel digitaal loten kunnen verkopen, stuur dan een e-mail naar groteclubactie@hkvachilles.nl  met hierin je naam en e-mailadres dan sturen wij jouw persoonlijke link naar je toe.

Dit seizoen zullen er ook weer prijzen komen voor de beste verkopers en het best verkopende team. De prijs voor het bestverkopende team, zal een financiële bijdrage zijn voor het teamuitje. Hoe meer er wordt verkocht, hoe hoger deze bijdrage!!

Er zullen ook weer individuele prijzen te verdienen zijn. Hierbij kan er gedacht worden aan cadeaubonnen afhankelijk van welke leeftijd de verkoper heeft (denk aan Intertoys, bioscoopbon enz).We hopen dat er dit seizoen weer veel loten verkocht zullen worden. Trek met elkaar de wijk in, bel aan bij de buren, stuur je link door aan iedereen die je kent en spreek alle Achillianen aan op het veld! Zaterdag is al gelijk een goed moment om Achillesleden te vragen om loten te kopen, want dan vinden er veel thuiswedstrijden plaats. 

Als je boekje vol is kan je deze in de Grote Clubactiedoos stoppen in de kantine. Wil je een nieuw boekje, stuur dan een e-mail naar groteclubactie@hkvachilles.nl, dan zorgen we dat het nieuwe boekje bij je terecht komt.

Groetjes, 
Rianne van Groen 
Mirjam Nieuwveld

Datum 15-09-2018 10:15