AC (Jeugdactiviteiten)

Achilles is een actieve vereniging die naast de korfbalcompetitie allerlei activiteiten verzorgt voor jong en oud. Deze worden door ons (de AC / Activiteiten Commissie) met veel plezier georganiseerd. Elk jaar proberen we een zo divers mogelijk programma aan activiteiten te bedenken waar iedereen binnen Achilles plezier van heeft. De afgelopen jaren hebben we met kangoeroes en pupillen geknutseld, zijn we met alle aspiranten en junioren gaan lasergamen in de duinen en hebben we met jullie allemaal gegriezeld in de bossen.

Je begeeft je nu op de enige echte officiële pagina van de AC (we zeggen het maar ff, want voor ons is dit ook nieuw!). Hier vind je alle data voor de komende maanden die je vrij moet houden voor onze activiteiten. Ook kun je via ons e-mailadres (AC@hkvachilles.nl) met ons in contact komen om je op te geven voor activiteiten als dat nodig is. Dan zetten wij je naam op de inschrijflijst in de kantine en weten al je vriendjes en vriendinnetjes meteen dat jij ook mee gaat.

Mochten jij en je teamgenootjes nog suggesties hebben voor leuke activiteiten, of hebben jullie het al jaren over dat ene uitje van toen en wil je die stiekem nog een keer dunnetjes over doen? Ook dan mogen jullie je melden via bovenstaand e-mailadres. Jullie mogen ons natuurlijk ook op het veld aanspreken als we er zijn! Complimenten voor de leuke stukjes die we schrijven, mooie posters die we maken of de fantastische activiteiten waar jullie aan meedoen nemen we ook altijd graag in ontvangst.

De AC bestaat dit seizoen uit Julia Baak, Rinus Cost, Renee Lelieveld, Marieke van Maldegem, Audrey de Man, Frank Pot, Rick Pot en Wesley Smit

Activiteitenkalender 2020

Ook aankomend seizoen zullen we weer allerlei activiteiten organiseren, houd deze pagina daarom in de gaten voor alle data! Noteer alle data in jullie agenda’s want zonder jullie is er natuurlijk niks aan, we hopen jullie allemaal snel te zien bij de eerstvolgende activiteit!