Tennislessen

 De tenniscommissie van Achilles biedt tennislessen door een professionele tennistrainer, Guillaume (zie zijn introductie verderop op deze pagina)

Wanneer?

Speeldagen voor de trainingen zijn op maandag- en vrijdagavond voor volwassenen. 

Hoe zien de lessen eruit?

De trainingen worden in een serie van acht lessen aangeboden. Elke les duurt een uur, waarvan de eerste 5 minuten gericht is op een warming up en de laatste 5 minuten op het opruimen van de materialen en de afsluiting van de les.

Neem je eigen racket mee. Daarnaast is het handig om sportkleding en kunstgras- of sportschoenen te dragen die je voldoende grip op het veld geven.

 

Voor wie?

Ieder lid van Achillestennis kan zich voor de trainingen opgeven. Leden van Achillestennis kunnen daarnaast ook op de reguliere tennisuren (zie pagina beschikbaarheid) van de baan gebruik maken. Ben je geen lid van Achillestennis en wil je toch les, neem dan een abbonnement (zie pagina Tennis)

Wat zijn de kosten?

De prijs voor deze acht trainingen varieert op basis van het aantal deelnemers. Onderstaand schema geeft een voorbeeld van de kosten per deelnemer:

Deelnemer: 3 deelnemers 4 deelnemers 5 deelnemers 6 deelnemers
Volwassenen 80 euro pp 60 euro pp 50 euro pp 40 euro pp


Een standaard trainingsgroep voor volwassenen bevat 4 spelers. De kosten per speler bedragen dan 60 euro. Bij een groep van 6 spelers is dat 40 euro en bij een groep van 3 spelers is dat 80 euro. 

Wat als er geen les op mijn voorkeursdag beschikbaar is?

Als de lessen vol zitten op je voorkeursdag, dan nemen we contact met je op om te kijken of een alternatief moment kan worden gecreëerd. Lukt dat niet, dan zijn in de betreffende trainingscyclus helaas geen lessen mogelijk.

 

Wat als er geen groep van vier personen is?

Als er minder dan vier personen voor de les beschikbaar zijn, dan nemen we contact met je op om te kijken of je eventueel met minder mensen wilt trainen. Is dat niet het geval dan start de trainingsgroep niet, totdat er wel minimaal vier personen beschikbaar zijn.

 

Hoe kan ik me opgeven?

Je kunt jezelf of je kind voor tennisles opgeven door een mail te sturen naar de tenniscommissie: tennisinfo@hkvachilles.nl
Vermeld hierin tenminste de volgende gegevens:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Beschikbare dagen en tijdstippen voor les (let wel, voorkeursmomenten op een avond of middag kunnen niet worden gegarandeerd).
  • Indien gewenst, de personen met wie je samen wilt trainen.
  • Je speelsterkte (beginner, gevorderde, of ervaren speler)

 

De tennisleraar

tennistrainer%20guillaume.png"Mijn naam is Guillaume. Ik ben Frans, ik ben 33 jaar oud en ben in september 2020 in Den Haag bij mijn partner, die hier reeds acht jaar woont, komen wonen en we hebben samen een dochtertje van 9 maanden oud. Omdat sport sinds mijn kinderjaren erg belangrijk voor me is, heb ik mijn studie eraan gewijd en mij tien jaar geleden gespecialiseerd in tennis. Tennis is mijn passie, ik deel het graag als speler maar vooral als coach. Het introduceren van tennis, het aanbieden van interessante en leuke lessen voor alle niveaus is mijn grootste motivatie. Ik ben een professional maar vooral een tennisliefhebber. Ik kijk ernaar uit om kennis te maken. Graag tot ziens!"
Guillaume