SeniorenFit

IMG_7219.jpg

Achilles organiseert SeniorenFit voor 50+‘ers voor bewoners uit de Vruchtenbuurt en omgeving. Door een gevarieerd sport- en spelaanbod waar plezier en saamhorigheid centraal staat, wordt samen aan de kracht en conditie gewerkt. Trainingen worden verzorgd door Robin Pot, personal trainer, bootcamp instructeur en lifestyle coach met veel ervaring in zijn vakgebied.

Het programma begint met een uitgebreide warming-up gevolgd door oefeningen om aan de spierkracht, coördinatie en balans te werken, dit draagt bij aan het beter in staat zijn om zelfstandig door het leven te gaan. Ieder kan op zijn eigen niveau de oefeningen doen, voor soepele spieren en gewrichten of een betere coördinatie, conditie en balans. Elke week zal er vervolgens een ander sport of spel centraal staan, zo houden we de trainingen gevarieerd en uitdagend. Afsluitend doen we een cooling-down en praten we gezellig nog wat na met een kop koffie of thee.

SeniorenFit wordt aangeboden op:

  • dinsdag 10.00 - 11.00 uur
  • woensdag 20.00 - 21.00 uur

Ben je nou net zo enthousiast als wij? Kom het een keer gratis uitproberen! Stuur een email naar Robin via seniorenfit@hkvachilles.nl, en dan hoop ik je snel te verwelkomen bij onze groep! Voor eventuele vragen of opmerkingen kan je mij hier ook op bereiken.

Na de proefles zullen de kosten voor de trainingen €10,- per maand bedragen, daarvoor kun je iedere week een keer komen sporten.

Ervaring van een deelnemer

“Ik vind het ontzettend leuk en kijk er altijd weer enorm naar uit om te gaan sporten. We zijn met een gezellige groep en dat maakt het extra leuk. Ook de verschillende sporten die aan bod komen, vind ik uitdagend en elke keer weer verrassend. We beginnen altijd met een warming-up, vervolgens gaan we spierversterkende oefeningen doen en dan doen we een spelsport. Deze activiteit wordt altijd aangepast op onze conditie en vitaliteit. We sporten op het veld bij Achilles in de buitenlucht en dat vind ik erg prettig. In de winter wanneer het te koud is om buiten te sporten gaan wij de zaal in. Wanneer het weer het toelaat gaan we lekker naar buiten!”

“Senioren Fit bij Achilles is leuk, gezellig, sportief en goed voor je lichaam en geest!” 

Fotoalbum SeniorenFit