SeniorenFit

IMG_7219.jpg

Achilles organiseert SeniorenFit voor 50+‘ers voor bewoners uit de Vruchtenbuurt en omgeving. Onder leiding van (jeugd)sportcoördinator Suzanne Böhmers biedt Achilles een gevarieerd sport- en spelaanbod aan.

Het programma biedt naast spierversterkende oefeningen, diverse bal- en tikspellen. Ieder kan op zijn eigen niveau de oefeningen doen, voor soepele spieren en gewrichten of een betere coördinatie, conditie en balans. Na afloop van de training praten we gezellig nog wat na met een kop koffie of thee.

SeniorenFit wordt aangeboden op:

  • dinsdag 10.00 - 11.00 uur
  • woensdag 19.00 - 20.00 uur

De kosten voor de trainingen zijn €10,- per maand en dan kunt u iedere week een keer sporten.

Ervaring van een deelnemer

“Ik vind het ontzettend leuk en kijk er altijd weer enorm naar uit om te gaan sporten. We zijn met een gezellige groep en dat maakt het extra leuk. Ook de verschillende sporten die aan bod komen, vind ik uitdagend en elke keer weer verrassend. We beginnen altijd met een warming-up, vervolgens gaan we spierversterkende oefeningen doen en dan doen we een spelsport. Deze activiteit wordt altijd aangepast op onze conditie en vitaliteit. We sporten op het veld bij Achilles in de buitenlucht en dat vind ik erg prettig. In de winter wanneer het te koud is om buiten te sporten gaan wij de zaal in. Wanneer het weer het toelaat gaan we lekker naar buiten!”

“Senioren Fit bij Achilles is leuk, gezellig, sportief en goed voor je lichaam en geest!” 

Fotoalbum SeniorenFit