Club van 100

Clubvan100.jpg

De meeste Achillianen zijn al enorm actief betrokken bij onze vereniging. Toch heeft ook een gezonde club als de onze altijd (meer) geld nodig, om een nog mooiere en sterkere vereniging te worden dan we al zijn.

Het doel van de Club van 100 is dan ook om HKV Achilles naar een hoger niveau te brengen; van een leuke, naar een geweldige club. De opbrengst van de Club van 100 komt ten goede aan zaken waarvan de hele vereniging profiteert. Het is niet de bedoeling, dat de Club van 100 gaten in de begroting moet opvangen. Het is juist opgezet om de zaken waar op dit moment geen geld voor is, wel op te kunnen pakken. 

Als lid van de 'Club van 100' betaal je op jaarbasis €100,- op de rekening van de Club van 100. Uiteraard mag je ook meer overmaken, maar wel altijd een veelvoud van €100,-. Dit geld wordt gebruikt om Achilles tot een hoger niveau te brengen, door te investeren in belangrijke zaken waar nu geen of te weinig aandacht voor is. De doelen voor aankomend seizoen zouden kunnen zijn (maar niet beperkt tot):

  • Jeugdopleiding; denk hierbij aan clinics voor de jeugd, zorgen voor een bal voor elk kind van de E/F en trainingsjassen voor de trainers.
  • Tennis; vervangen van de netten of het plaatsen van vier nieuwe scoreborden
  • Inventaris kantine; denk aan een nieuwe bank of buitenverlichting
  • Jubileum.

Let op: dit zijn suggesties, uiteindelijk bepaalt de Club van 100 waar daadwerkelijk in geïnvesteerd wordt.

Daarnaast moet de Club van 100 een beleving worden. Zoals de Engelsen mooi verwoorden: “The proof of the pudding is in the eating.” Waarmee zij zeggen, dat voordat je iets kan beoordelen, je het eerst moet ervaren. Met dit gezegde in gedachte, wordt tweemaal per jaar van de inleg (25%) een evenement verzorgd. Tijdens dit evenement, kan er onder het genot van een hapje en drankje gepraat worden over de mooie dingen die gebeuren bij Achilles. Het eerste evenement zal in het eerste speelweekend van het nieuwe seizoen plaatsvinden. Tijdens dit evenement zal ook een stemronde plaatsvinden over de bestemming van de inleg. Aan het einde van het seizoen, zorgen Frank & Fabian (initiatiefnemers van de Club van 100) voor terugkoppeling over wat er met de inleg is gebeurd. 

Lid worden?

Dus… Ben je enthousiast geworden over dit initiatief en wil je jezelf opgeven neem dan contact op met Frank en/of Fabian via clubvan100@hkvachilles.nl. Let wel; Frank en Fabian zijn initiatiefnemers, maar zij krijgen graag feedback en/of ideeën vanuit de club. We doen dit met z'n allen! Samen zorgen wij met de Club van 100 ervoor, dat Achilles nóg meer dan een club wordt!

 

Tussenstand Opbrengst

42,00%
Stand: 2.100,00
Doel:5.000,00

 

Nieuws

Volg hier alle laatste nieuwsupdates van de Club van 100