Decembermaand: bestel niks, zonder SponsorKliks!

De decembermaand komt er aan en dat betekent dat we weer massaal cadeautjes online shoppen. Shop voortaan via www.hkvachilles.nl/sponsorkliks: het levert Achilles een stukje 'commissie' op en het kost jou geen cent meer! Véél webshops doen mee, o.a. Coolblue, bol.com, Albert Heijn, Mediamarkt, Booking.com... In november en december maak je zelfs kans om je aankoopbedrag terug te verdienen én maakt Achilles kans op een sponsorbedrag ter waarde van 1000 euro. Hoe meer mensen mee doen.. Hoe groter de kans voor Achilles om dit bedrag te winnen. Kortom: bestel niks, zonder SponsorKliks!

Hoe werkt SponsorKliks?

  1. Ga naar www.hkvachilles.nl/sponsorkliks als je iets online gaat bestellen.
  2. Klik op 1 van de webshops hieronder. Staat je webshop er niet tussen? Klik dan onderaan de pagina op "meer webshops" of zoek je winkel via de zoekbalk hieronder.
  3. Je wordt nu doorgestuurd naar de webshop via Sponsorkliks. Het kost je niets extra's en het is anoniem. Je bestelt op de normale manier bij de webshop.
  4. Klaar! Sponsorkliks maakt automatisch een commissie over naar Achilles.
  • Wil je het volledige transactieoverzicht zien? Deze check je hier: Sponsorkliks-Achillespagina.
  • Wil je op de hoogte blijven van de inkomsten van Achilles en wekelijks een reminder ontvangen om te bestellen via Achilles, kan je je aanmelden met je eigen emailadres.

Voorwaarden November/December-actie

Datum 21-12-2019 07:23
Tags