WhatsApp Community voor (ouders van) Achillesleden!

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om (ouders van) Achilles-leden zo goed als mogelijk op de hoogte te houden over het wel en wee van de mooiste club van Nederland. Sinds vorig seizoen experimenteren we met de Achilles Community in WhatsApp! In deze community kan de Achilles-webredactie berichten sturen: linkjes naar nieuwe nieuwsberichten op de website, uitnodigingen voor feestjes en spontane avondjes in de Vlonder, lieve reminders om in diezelfde Vlonder het licht uit te doen en de deur op slot… Dat soort dingen! Lees verder voor meer informatie en hoe je jezelf aanmeld.

   

De groep is voor Achilles-leden en ouders van Achilles-leden. Wil je in de community-appgroep? Stuur dan even een mailtje met jouw naam, telefoonnummer en ploeg (of ploeg van je kind) naar deesdebruin_@live.nl. Klinkt omslachtig, maar dan kunnen we fatsoenlijk overzicht bewaren en hebben we bewijs van jullie toestemming. ;-)

Goed om te weten:

  • Het is éénrichtingsverkeer: de redactie zendt, de leden van de community ontvangen. Je kunt in deze groep niet reageren. Maar positief nieuws: dat betekent dus ook dat je niet ineens 286 meldingen krijgt, omdat de groepsapp weer eens los gegaan is.
  • Het is een *nieuws*kanaal, geen spamkanaal. De webredactie zal met enige regelmaat berichtjes sturen, maar het zal niet altijd elke dag zijn. Ook proberen we het aantal berichten per dag niet te overdrijven.
  • Goed om te weten: in de community zie je alleen hoeveel leden er zijn, maar niet wíe dat zijn. Jouw naam en telefoonnummer blijven voor anderen dus onzichtbaar. De communitybeheerders zien jouw naam en telefoonnummer wél.
  • Wil je wel in de community, maar wil je niet steeds meldingen ontvangen? Je kunt zelf de community net als iedere WhatsApp-groep dempen.
  • ‘En als ik nou niet in die Community wil, mis ik dan dingen?’ De website (en Leeuwenkrabbels) blijven ons belangrijkste informatiebron voor bijvoorbeeld competitie-informatie. De community is daarbij een extra’tje. In de community zul je als eerste op de hoogte gebracht worden, maar je vindt belangrijke info altijd terug op de website.
  • Als je in de groep straks op het Achilles-logootje onderaan klikt of in de Community-info op de groep ‘Basisgroep’, kun je vragen of je daar lid van mag worden. Dit kun je negeren/wegklikken, dat is namelijk niet nodig.
  • Valt de community je toch tegen? Je kunt de groep te allen tijde zelf verlaten.
  • Wil je graag een bericht via de community sturen? Mail dan net als voor een bericht in de Leeuwenkrabbels/website/socials even naar website@hkvachilles.nl.
  • Het is een experiment, dus we horen graag wat je vindt. Mis je iets? Zou je iets graag anders zien? Laat het ook dan weten via website@hkvachilles.nl.

Groet,
de Achilleswebredactie!

Datum 01-05-2024 22:30