Van het bestuur: Een nieuwe voorzitter, 2 nieuwe Ere (!) voorzitters én een Lid van Verdienste! 

Gisteren was deel 1 van van de 101e JAV en dat was niet zo maar een editie. Er zijn flink wat wisselingen doorgevoerd in de bezetting van het bestuur. Het laatste punt op de agenda was de overdracht van het voorzitterschap van Wout Broers naar Vincent Wiekenkamp. Vincents eerste speech als voorzitter (gemist? lees 'm dinsdag in het hoofdartikel!) stond in het teken van zijn afzwaaiende collegabestuurders Wout, Hans en Arthur. Hun bijzondere staat van dienst verdient een bijzondere erkenning. Arthur werd benoemd tot Lid van Verdienste, terwijl Wout en Hans beiden trotse dragers van de titel 'Erevoorzitter van Achilles' mogen zijn.

Gisteren was deel 1 van van de 101e JAV en dat was niet zo maar een editie. Er zijn flink wat wisselingen doorgevoerd in de bezetting van het bestuur. Het laatste punt op de agenda was de overdracht van het voorzitterschap van Wout naar Vincent. Vincents eerste speech als voorzitter (gemist? lees 'm dinsdag in het hoofdartikel!) stond in het teken van zijn afzwaaiende collegabestuurders Wout, Hans en Arthur. Hun bijzondere staat van dienst verdient een bijzondere erkenning.

Na in totaal 16 jaar onderdeel te zijn geweest van het bestuur draagt Arthur het stokje over aan Jenny. Hij was de afgelopen jaren secretaris van bestuur, daarvoor bestuurslid PRC en in de jaren dáárvoor een aantal jaar voorzitter van de KC/MC. Het is daarom meer dan terecht dat Arthur is benoemd tot Lid van Verdienste!

WhatsApp%20Image%202023-06-17%20at%2008.38.16%20(1).jpeg

Na deze benoeming werd een illuster duo in het zonnetje gezet en dan gaat het natuurlijk over Hans en Wout. In zijn totaliteit is Wout 17 jaar voorzitter geweest van Achilles en ook Hans heeft in zijn 17 jaren staat van dienst zowel het voorzitterschap als het vice-voorzitterschap voor Achilles op zich genomen. In deze jaren hebben zij beiden veel betekend, we kunnen hier niet alles opnoemen maar mede dankzij hun tomeloze inzet is onze prachtige nieuwe clubgebouw tot stand gekomen. Daar zijn we hen eeuwig dank voor verschuldigd, en dat maakt dat beide heren benoemd zijn tot erevoorzitter van Achilles.
Heren, dank voor alles.

Dankzij jullie drie zijn we meer dan een club.

WhatsApp%20Image%202023-06-17%20at%2008.38.16%20(2).jpeg

Datum 17-06-2023 14:00
Tags