Zaterdag 16 september: Oktoberfest x Tijdmachine

Liebe Korfbalfreunde! Het korfbalseizoen staat voor de deur en dus is het tijd voor een onvergetelijk feest om de aftrap te vieren. Je bent van harte welkom tijdens het "Oktoberfest X Tijdmachine" op zaterdag 16 september in de Achilleskantine. Trek je lederhosen en dirndls uit de kast, laat je meeslepen door de Beierse sfeer en geniet van pullen bier en overheerlijke curryworst. Dit wordt gegarandeerd feesten, want de muziek zal jullie ook nog meenemen op een reis door de tijd. De Tijdmachine bestaat uit heel veel hitjes van vroeger tot nu en dat allemaal verpakt in korte tijdcapsules met ieder zijn eigen genre. Eentje kunnen we alvast verklappen; de karaoke tijdcapsule! Alle Haagse korfbalvrienden zijn meer dan van harte welkom. Hoe je zorgt dat er bij bent? Door je snel aan te melden en een kaartje te scoren, lees gauw verder!

De seizoensopening vieren we niet alleen. Die zaterdag speelt om 15:30 het Vlaggenschip tegen onze vrienden van Eibernest. Ook aan alle Eibers de uitnodiging om gezellig te blijven hangen. Stop een lederhosen of dirndl in je sporttas en vier dit feestje met ons mee. Dat geldt overigens ook voor onze andere Haagse korfbalvrienden, voel je welkom!

Om dit in goede banen te leiden en vooral om genoeg bier koud te zetten moet je vooraf een ticket kopen. Hierbij geef je op wie je bent, waar we jou van kunnen kennen en de Achillianen kunnen zich gelijk opgeven om mee te helpen. De kosten zijn €5,- en bij binnenkomst krijg je daarvoor ook nog 2 muntjes voor een biertje, wijntje of frisje.

  • Geen aanmelding = geen toegang. Vergeet je ID niet want daar wordt op gecontroleerd.
  • Let op: de deuren sluiten om 22.00 uur, daarna laten we geen nieuwe gasten meer binnen.
  • Om overlast voor de buren te beperken sluiten we 'de poort'. De ingang van het feest is dan ook niet via het Pomonaplein, maar via de Mient! 

Schrijf je snel in via de link en zet deze datum met dikke vette letters in je agenda. We kijken er enorm naar uit om met jullie te feesten en het korfbalseizoen groots te openen!

https://forms.gle/k8nvaH2qkX8CpVCQA

Oktoberfest X Tijdmachine

  • Datum: Zaterdag 16 september
  • Tijd: 21:00 - 01:00 (Deuren sluiten om 22:00)
  • Locatie: HKV Achilles (via de ingang aan de Mient)

Met feestelijke groetjes,
De CR

Oktoberfest%20x%20Tijdmachine.jpeg

Datum 10-09-2023 22:15
Tags