In memoriam: Connie Burgers-Blok

Vlak voor het weekend ontvingen wij het verdrietige bericht dat Connie Burgers-Blok is overleden. Onlangs nog aangekondigd dat ze zeer ernstig ziek was, heeft ons de snelheid van haar heengaan extra doen schrikken. Connie was vaak, en altijd gezellig, aanwezig op onze club. Bijna elk weekend en ook doordeweeks stond ze wel achter de bar met veel plezier, een kantinedienst te draaien.

En ook langs het veld, eerst een zeer trouwe supporter van haar kleinzoon Ramon en kleindochter Raquel, maar evenzo alle andere Achilliaantjes. Connie herinneren wij als een vriendelijk, vrolijk, geïnteresseerd, open en toegankelijk persoon. Een heel fijn mens, die we zullen missen.

Burgers-Blok%20RK%2023090960%201.pdf.png

Burgers-Blok%20RK%2023090960%202.pdf.png

 

Via haar dochter Annette kregen wij een mooie aanvullend inkijkje in het karakter van Connie. Connie was de eerste vrouwelijke bondsscheidsrechter ooit. Waarvan ze in haar laatste week vertelde, in antwoord op ‘Waarom ging je dat doen?’, dat ze het nooit eens was met de scheids, dus het dan maar zelf ging doen.

Wij wensen haar dochter Annette, haar kleinzoon Ramon, haar kleindochter Raquel en alle vrienden, familie en iedereen die in het leven van Connie stonden, veel sterkte toe. Het afscheid vindt plaats op zaterdag 16 september om 15:45 in de kleine aula van crematorium Ockenburgh, Ockenburghstraat 21 te Den Haag.

Het bestuur

Datum 10-09-2023 20:07