Zondag 15 oktober: Halloween voor ABC & DEF

Boo!! Halloween staat alweer druk trappelend voor en bonkend op de deur te wachten. Zondagavond 15 oktober is het moment daar dat we deze enge deur opendoen. Durf jij deze avond met ons door te brengen? We splitsen de avond in 2'en: de ABC'tjes melden zich na zonsondergang, in het donker in de duinen. De opgang bij de Kwartellaan is het perfecte beginpunt voor deze onverschrokkenen. De DEF'jes verwachten we om 19.00 uur in de kantine, zij kunnen om 20.30 uur weer worden opgehaald. Deze dappere durfals wacht een heuse spook-speurtocht in en door de kantine, geblinddoekt! Lees verder voor alle informatie tot nu toe. Enne, vergeet je niet aan te melden via ac@hkvachilles.nl!

We splitsen de avond in 2'en:

De ABC melden zich na zonsondergang, in het donker in de duinen. De opgang bij de Kwartellaan is het perfecte beginpunt voor deze onverschrokkenen. Het exacte tijdstip volgt nog, maar geef je snel op! Dat mag ook al in een groepje. Zorg dan wel voor een moedig groepje, want een harde gil, de brute schreeuwen en de angstaanjagende kreten zullen al snel te horen zijn…Is dat een koude rilling of de ijzige adem van iemand achter je?!

De DEF verwachten we om 19.00 uur in de kantine en kunnen om 20.30 uur weer worden opgehaald. Deze dappere durfals wacht een heuse spook-speurtocht in en door de kantine, geblinddoekt! Soms een beetje spannend, soms een beetje sportief, soms heb je je zintuigen nodig, maar vooral ook heel hilarisch. Geef je daarom snel op voor deze tocht! Enne…verkleed is altijd leuk!

Met de herfstvakantie die maandag volgt, is er geen reden om niet mee te doen. Een koekje of snoepje voor de schrik zit er uiteraard bij ????

Aanmelden doe je via: ac@hkvachilles.nl, geef daarbij ook aan in welk team je zit!

Spookachtige groetjes,
de AC

 

IMG-20230929-WA0003.jpg

Datum 11-10-2023 21:15
Tags