Vooraankondiging namens het bestuur: voorzitter Technische Commissie (TC)

Een aantal maanden geleden heeft Linda van den Haak bij het bestuur aangegeven de taak als voorzitter TC niet te willen voortzetten na seizoen 2023-2024. Daardoor is het bestuur, in samenspraak met Linda, in gesprek gegaan met potentiële opvolgers voor deze functie. En met succes. Met trots kunnen wij mededelen dat deze functie ingevuld zal gaan worden door een oude bekende van de club: Bas Harland. Klik op Lees verder voor het volledige bericht.

Bas, op dit moment nog hoofdcoach bij korfbalvereniging Fiks, speelde zelf bij Achilles (overgangsklasse) en HKV Ons Eibernest (hoofdklasse). Daarna heeft hij meerdere ploegen succesvol gecoacht en zal hij deze carrière voor nu eindigen bij Fiks aan het einde van dit seizoen.

Bas zal het stokje per begin 2025 overnemen. Tot die tijd heeft Linda toegezegd als voorzitter aan te blijven. Op de achtergrond zal zij al met Bas gaan samenwerken. Linda zal niet al haar werkzaamheden neerleggen, maar gaat een andere rol vervullen binnen de TC na de overdracht.

Bovenstaande is een vooraankondiging en dient bij de JAV door de leden te worden bekrachtigd bij de benoeming van de TC.

Het bestuur

Datum 14-04-2024 20:00
Tags