Doe mee met de Achilles EK-Poule!

Achilles-leeuwen opgelet: de Achilles EK-poule is terug! Over iets meer dan 2 weken staat de eerste wedstrijd van onze Oranjeleeuwen op het programma. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat ze gaan knallen in Duitsland, is dit voor jou zelf ook de kans om te knallen tijdens dit EK! Heb jij in je glazen bol al lang alle uitslagen voorbij zien komen? Is het voor jou al uitgemaakte zaak dat Nederland de finale haalt? Of weet jij al lang wie de topscorer wordt van dit EK? Depay, Mbappé, Kane of misschien toch good old Cristiano Ronaldo? Doe mee én.. Support het Achilles jeugdkamp! Aanmelden kan tot de start van het EK: vrijdag 14 juni.

Gooi al je voetbalkennis in de strijd en doe mee met de Achilles EK-poule via deze link. De EK-poule wordt gehost op de site van Intikkertje. Dit is een gebruiksvriendelijk platform waar je makkelijk al je voorspellingen invult en deze zelfs nog tot 1 minuut voor aanvang van de wedstrijd kan wijzigen.

Meedoen?!

De inleg om mee te doen met de poule bedraagt €7,50. Hiervan gaat €5,- direct naar de prijzenpot. De verdeling van de prijzenpot wordt gedaan op basis van een percentageverdeling. De precieze verdeling hiervan is afhankelijk van het aantal deelnemers, bij meer deelnemers zal het aantal winnaars ook groter zijn. Dit wordt uiteraard later nog gecommuniceerd!

Van de resterende €2,50 wordt het grootste deel gesponsord aan de pot van het Achilles-kamp in Ommen dit jaar! Daarnaast zal een klein deel van dit bedrag worden besteed aan het in de Oranjesfeer brengen van onze kantine, waar de wedstrijden van het Nederlands Elftal op groot scherm zal worden vertoond!

Doe dus vooral mee en strijd niet alleen zelf om de prijzen, maar help tegelijkertijd ook nog eens de club!

Deelname is mogelijk t/m 14 juni (begin van het EK).
Graag voor deze datum registreren voor de poule via deze link en de inleg van €7,50 overmaken naar onderstaand rekeningnummer:
NL38ABNA0626007321
t.n.v. M.M. de Bruijn o.v.v. EK Poule

Bij vragen over de poule kan je één van ons een appje sturen!

Groetjes,
Rick (0681563159)
Mark (0610861565)

Datum 09-06-2024 10:00