Sponsor worden?

Zeefdruk-Westland-Sponsor.jpg

Een club sponsoren midden in de gezelligste buurt van heel Nederland? Achilles is een oergezellige korfbalvereniging in het hart van de Haagse Vruchtenbuurt. Sporten op zo’n hoog mogelijk niveau combineren met een rijk verenigingsleven: daar staan wij voor.

Wil jij onze club ondersteunen, door een sponsorbijdrage te leveren? Daar zijn we heel blij mee! Sponsoring kan zowel in materiële- als immateriële vorm. Interesse om Achilles te sponsoren? Neem contact op met ons: sponsoring@hkvachilles.nl.

Voordelen sponsoren

Ongeacht het pakket waarvoor u kiest, biedt sponsoring van Achilles de volgende voordelen:

  • Je bent onderdeel van de leukste korfbalvereniging van Nederland
  • Je bereikt ongeveer 400 leden en ouders als doelgroep.
  • Je vangt veel exposure via onze goed bezochte website en sociale media.
  • Sponsor je een ploeg? Dan beland je ook nog wel eens in regionale kranten, met bijvoorbeeld onze wedstrijdverslagen in de Posthoorn en Vruchtenpers.

Sponsormogelijkheden

Wilt u met uw bedrijf ook onze vereniging steunen dan zijn daarvoor verschillende mogelijkheden:

  1. Hoofdsponsorschap
  2. Subsponsorschap (kledingsponsor)
  3. Reclame borden en website
  4. Wedstrijdbalsponsoring
  5. Maatwerk mogelijkheden (promotie acties en specials)

Hoofdsponsorschap

Onze hoofdsponsor is ons paradepaardje en preikt op de wedstrijdshirts van onze selectie: Achilles 1 en 2. Op dit moment is Zeefdruk Westland onze trotse hoofdsponsor.

Subsponsorschap (kledingsponsor)

Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan een kledingpakket voor een ploeg (m.u.v. Achilles 1 en 2) met reclame-uitingen op het wedstrijdtenue. Hier hoort ook een reclamebord bij (zowel in de sporthal, als op het veld) en een subsponsor is automatisch Business Club-lid.

Reclameborden en website

Niet één ploeg sponsoren, maar wel een reclamebord langs onze zijlijnen Geen probleem! Wij hanteren contracten voor drie jaar, met daarin ‘standaard’ opgenomen een optie tot verlenging voor beide partijen. Wanneer u ervoor kiest om bordsponsor te worden van de club, dan kunt u langs het kunstgras en zaalveld een reclamebord te sponsoren. Het reclamebord is gebonden aan door ons gekozen materiaal en maat.

Wedstrijdbalsponsoring

Geen grote plannen, maar toch een steentje bijdragen? Sponsor een wedstrijdbal! Tegen een gunstige prijsstelling is het mogelijk uw naam te verbinden aan de wedstrijdbal bij een thuiswedstrijd van Achilles 1. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden door ons een e-mail te sturen.

Maatwerkmogelijkheden

Heb je interesse om onze club te steunen, maar kun je je niet vinden in bovenstaande opties? In samenspraak met de sponsorcommissie is ook maatwerk mogelijk!  Denk bijvoorbeekd aan promotionele acties op de website, tijdens speciale evenementen of andere reclame-uitingen welke niet eerder zijn genoemd. Heeft u leuke ideeën? Stuur ons een e-mail, wij staan overal voor open!

Business Club Sponsors

Gelukkig zijn er al flink wat organisaties die onze club een warm hart toedragen, daar zijn we ontzettend trots op. Deze sponsoren behoren al tot onze 'Business Club'! 

Ook sponsoren?

Geweldig, we komen heel graag met je in contact. Zou je je interesse met ons willen delen, door ons een mailtje te sturen via sponsoring@hkvachilles.nl? Hopelijk tot snel!