Puzzel mee met het eerste hoofdartikel van het nieuwe seizoen

WhatsApp Image 2023-07-25 at 10.02.49.jpeg hoofdartikel

Iedereen een goede vakantie gehad? Om een beetje in de vakantiestemming te blijven een hoofdartikel als een puzzeltje. Ga er even lekker voor zitten. Veel puzzelplezier met dit eerste hoofdartikel van het nieuw seizoen door Dionne.

Lieve Achillianen,

Het is alweer tijd voor het eerste krantje van het nieuwe korfbalseizoen en dus voor het eerste hoofdartikel, dat (net als alle andere hoofdartikelen) met veel liefde voor onze club wordt geschreven, maar wat ook weer voor de nodige hoofdbrekens heeft gezorgd (waar moet ik het in hemelsnaam over hebben?).

Ik hoop dat jullie genoten hebben van jullie welverdiende vakantie. Ik heb op de socials fantastische foto’s van de mooiste bestemmingen gezien. Ik heb daar op afstand enorm van genoten. Gelukkig mogen wij in september nog een weekje naar de Belgische Kempen (uiteraard nemen we onze parttime huisgenoot dan weer op sleeptouw).

Omdat we anders de Achillesluwe vakantieperiode niet door zouden komen door gebrek aan Achilles activiteiten zijn ere-voorzitter Wout en ik een werkgroepje begonnen met de working title (we zijn er nog niet helemaal uit) Werkgroep Vinger aan de Achilles Pols. Dit naar aanleiding van iets wat onze nieuwe voorzitter (wij zijn al fan, jullie ook?) zei op de JAV. Ons eerste projectje is al bedacht (tijdens een etentje met “wat” wijn en grand marnier, de volgende dag hadden we er dus al spijt van), kortgesloten met het bestuur en uitgerold (niet eenmalig maar het is een ongoing proces en dus een gift that keeps on giving tot groot ongenoegen van onze parttime huisgenoot) dus hoog tijd voor een tweede projectje. Ook daarvoor hebben we al contact gehad met het bestuur en de Werkgroep Ledenwerving. Never a dull Achilles moment dus in huize Pomona (ok, huize Tasman doet ook leuk mee).

Met het aanbreken van het korfbalseizoen volgen ook automatisch weer de andere Achillesactiviteiten voor mij. Het (me, myself and I) hospitality programma van de bondsscheidsrechters natuurlijk. Dit doe ik al een aantal jaren met heel veel plezier. De respons is hartverwarmend en superleuk (ik krijg er megaveel energie van) en in De Vlonder kan ik de heren (en af en toe een zeer stoere dame… denk hierbij met name aan Diana) volledig in de watten leggen. Ik ben de goodiebags alweer aan het knutselen en de flesjes alweer aan het beplakken. De goodiebags hebben dit jaar een nagenoeg geheel nieuwe inhoud, zodat het voor de scheidsrechters die vaker bij ons fluiten leuk en verrassend blijft.

Ik dacht altijd dat ik geen knutselmiep was maarruh... I was wrong, ik heb nu zelfs een knutselkast speciaal voor de scheidsrechters en onze nieuwe projectjes. Hoe ouder hoe gekker. Nog even en ik ga leren hoe ik moet haken om dasjes te kunnen maken voor kleine Achilles Leeuwtjes (inside joke).

Naast af en toe een bardienstje (Bartijgers 2.0 kan nog heel veel nieuwe bartoppers gebruiken, geef je vooral op bij René van Loon!) ga ik in de zaal de wedstrijdtafel coördineren en af en toe (uiteraard samen met mijn better half, die minstens zoveel doet, maar er beduidend minder ruchtbaarheid aan geeft) weer achter de tafel plaatsnemen als voorzitter of tijdwaarnemer. Zeker niet achter de schotklok, daar word ik bloednerveus van, maar ik ben dan ook een neuroot. Denk je naar aanleiding hiervan ooooooh die wedstrijdtafel lijkt mij ook superleuk (en dat is het ook… ECHT), neem dan contact met mij op. We willen je met alle liefde laten zien hoe alles werkt.

Voordelen van achter de wedstrijdtafel zitten: je zit dicht op het spel, je krijgt alles mee (ok, dat is misschien niet alijd een voordeel), je zit op de eerste rang, je zit met superleuke mensen achter de tafel, het contact met de scheidsrechters is erg leuk, je bent meganuttig bezig voor onze club en nog veel meer. Stuur mij maar een appje als dit je iets lijkt (0612868619).

Volgens mij heb ik nu wel weer aan mijn hoofdartikel verplichtingen voldaan. Om nog een beetje in de vakantiestemming te blijven heb ik de bovenstaande woorden in een puzzeltje (zie hieronder) verwerkt. De overgebleven letters vormen geen woord of zin, dan weet je dat. Het is gewoon ontspannen zoeken en lekker wegstrepen.

Ik wens jullie weer een heerlijk, succesvol en gezellig Achillesjaar.

Liefs en knuffels,
Dionne

 

Datum 29-08-2023 11:00
Tags