Afsluiting

a9723fc7-872c-48d2-812d-70263ca7dc80.jpeg hoofdartikel

Afgelopen weekend markeerde de afsluiting van een prachtig korfbalseizoen. De allerlaatste wedstrijden werden op het thuisveld gespeeld. Het eerste behaalde een overtuigende overwinning met 23-15 en eindigde daarmee als tweede in hun poule. Ook het tweede boekte een indrukwekkende zege, hun eerste van de competitie, en toonde daarmee aan dat ze op het juiste moment kunnen pieken. Het vierde veroverde gelukkig twee punten door één doelpunt meer te scoren dan hun tegenstander.

Hoofdartikel.PNG

De A1 keek vol spanning toe wat Dunas zou doen, en door hun verlies speelde de A1 plotseling hun kampioenswedstrijd. De trommels werden tevoorschijn gehaald en het lukte hen om het kampioenschap naar zich toe te trekken. Maar de belangrijkste wedstrijd van de dag was toch wel om 10.15 uur 's ochtends.

Zoals een goede verloofde betaamd moet ik hier natuurlijk even aandacht aan besteden. Zaterdagochtend was namelijk de laatste wedstrijd van Fabian van Hagen. Na ongeveer 22 jaar hangt hij zijn korfbalschoenen aan de wilgen om het koude kikkerlandje te verruilen voor het zonnige Curaçao. Met een opblaaspalmboom aan de zijlijn kreeg hij in de laatste vier minuten een publiekswissel en kwam er een einde aan zijn korfbalcarrière.

Om het seizoen in stijl af te sluiten, was er nog een leuk feestje in de kantine. Er kon heerlijk gesmuld worden van de Indonesische toko en het feest kwam echt op gang toen John Medley onze Vlonder betrad. De show werd echter gestolen door Cino, die de sterren van de hemel zong en het publiek helemaal klaarstoomde voor de rest van de avond. De plaatjes werden gedraaid door Chetje'13, opblaasflamingo's en palmbomen vlogen je om de oren, en het was één en al gezelligheid.

Dan rest mij nu niets meer dan iedereen een fijne zomervakantie te wensen en alvast heel veel succes voor het volgende seizoen. Wij zullen vanaf ons strandbedje aan jullie denken!

Groetjes,

Bo van Leeuwe

Datum 11-06-2024 11:00
Tags