Vrijwilligersvacature, sponsortopper gezocht!

vrijwilligers2.jpg hoofdartikel

De sponsorcommissie is op zoek naar nieuwe enthousiaste sponsortoppers. Door corona loopt Achilles een aantal belangrijke inkomstenbronnen mis, zoals opbrengst uit de kantine en sponsorinkomsten. Hierbij komt ook nog dat we net zijn begonnen met de realisatie van onze mooie nieuwe kantine. Hierdoor kunnen we niet al te veel verwachten van de kantine inkomsten in de eerste helft veld 2021-2022 en de tweede helft veld 2021-2022. De sponsorinkomsten worden om deze reden steeds belangrijker voor Achilles. Sponsoring komt echter niet vanzelf, daarom zoeken wij enthousiaste leden voor onze sponsorcommissie.

hoofdartikel.JPG

Wie zoeken we?

We zoeken een lid Sponsorcommissie! Deze man of vrouw onderhoudt contacten met de huidige sponsoren en trekt daar waar mogelijk nieuwe sponsoren of partners aan. Samen met de commissie streef je ernaar de inkomsten voor HKV Achilles te vergroten.

Wat moet je doen?

  • Actieve rol vervullen in het onderhouden van sponsorcontacten
  • Het aangaan en opzoeken van nieuwe sponsorrelaties
  • Mede inhoud geven aan het sponsorbeleid
  • Sparringpartner voor het Achillesbestuur voor nieuwe sponsorideeën

Tijdsbesteding
Dat is natuurlijk een béétje afhankelijk van jouw eigen ideeën en enthousiasme, maar je kunt denken aan gemiddeld +/- 2 uur per week.

Is dit wat voor jou?
Super, daar zijn we nu al blij mee. Laat jouw interesse aan ons horen via sponsoring@hkvachilles.nl en hopelijk tot snel!

Namens de Sponsorcommissie HKV Achilles,

Simon Rodriguez

Datum 16-03-2021 11:00
Tags