Vrijwilligersvacatures: wat kun jij doen voor Achilles?

Achilles is een club die draait op de vrijwillige inzet van haar leden en anderen die de club een warm hart toedragen. Veel verschillende taken binnen onze club, voeren we sámen uit. Gelukkig hebben we binnen Achilles al flink wat enthousiaste vrijwilligers, maar de belasting van deze vrijwilligers wordt steeds groter. Daarom vragen we iedereen om zijn of haar (grote of kleine!) bijdrage te leveren. Een bardienst draaien is mooi en doe je natuurlijk al uit morele verplichting, maar de vereniging heeft meer nodig. Weten wat jij kunt doen? Bekijk hier de openstaande vrijwilligersvacatures!

Help Achilles.. En jezelf!

Je helpt hier overigens niet alleen Achilles mee, maar ook jezelf. Je ontwikkelt nieuwe competenties en maakt nieuwe sociale contacten, die je in het dagelijks leven of in jouw toekomstige droombaan weer verder kunnen helpen. Als jeugdtrainer leer je didactische vaardigheden, in de sponsorcommissie ontwikkel je je sociale skills en kun je proeven aan het verwerken van financiën, als eindredacteur of webredactie maak je van jezelf een journalist-in-spé! Kortom, net als een (top)sporter, investeer je als vrijwilliger dus in jezelf, in je eigen ontwikkeling!

 

Vrijwilligersvacatures

Wedstrijdsecretaris A-B

Je bent aanspreekpunt voor de spelers en de coaches van de B- en A-ploegen (totaal 4 ploegen). Zo komt het wel eens voor dat spelers niet kunnen spelen door ziekte of andere belangrijke activiteiten tijdens het speelweekend. In dat geval kan het zo zijn dat er een invaller of reserve uit een ander team aanwezig dient te zijn. Door contact te zoeken met de spelers probeer je de opstelling weer rond te krijgen. Soms komt het voor dat een wedstrijd dient te worden verzet. In dat geval dient er te worden geschakeld met beide ploegen en commissie Wedstrijdzaken om een nieuw moment in te plannen. Natuurlijk zorgen we dat je goed ingewerkt wordt.

Bekijk hier de vacature.

caoch%20trainer.PNGTrainersbegeleiders

Op het veld hebben we veel vrijwilligers rondlopen die onze allerkleinsten Achillianen tot aan de junioren begeleiden op de trainingen en bij de wedstrijden. Daar zijn we superblij mee, maar we weten ook dat het soms best een uitdaging is om alle kneepjes van het korfbal goed over te brengen aan de kinderen. Om onze trainers te ondersteunen en helpen ontwikkelen, hebben we sinds 2 seizoenen trainersbegeleiders. Ook dit seizoen zie je Koos, Fabian, Ruben en Tymen steeds vaker aan de lijnen tijdens de trainingen en wedstrijden om trainers verder op weg te helpen. 

Denk je nu, dat trainers begeleiden, dat is ook iets voor mij? Meld je dan aan (tc@hkvachilles.nl), want er zijn zeker nog mensen nodig! Bekijk hier de oproep.

Achilles%20website%20hiring%20vrijwilliger%20vierkant.jpg

KantineKanjers

De Kantinecommissie is op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Achilles heeft met de bouw van ons nieuwe onderkomen enorm veel potentie. Om al deze oude en nieuwe activiteiten te kunnen managen zijn we op zoek naar versterking. We zijn op zoek naar aanpakkers voor achter de bar, in de keuken, of wil je de schoonmaak coördineren, kantineroosters maken, goederen in ontvangst nemen, bij ons kun je alle kanten op!

Bekijk hier de oproep.

Sponsortopper gezocht

De sponsorcommissie is op zoek naar nieuwe enthousiaste sponsortoppers! Achilles heeft het de afgelopen coronajaren zwaar gehad en liep een aantal belangrijke inkomstenbronnen mis, zoals opbrengst uit de kantine en sponsorinkomsten. Ook de komst van ons prachtige clubgebouw vraagt éigenlijk om wat extra financiële implusen. Onze sponsorinkomsten worden steeds belangrijker! Maar: sponsoring komt echter niet vanzelf. Daarom zoeken wij enthousiaste leden voor onze sponsorcommissie, die er zin in hebben om onze club bij mooie bedrijven en lokale ondernemers onder de aandacht te brengen.

Bekijk hier de volledige vrijwilligersvacature.

Web- & social media redacteur

Achilles is de allerallerallerleukste club van Den Haag, dat delen we dan ook graag. Drie enthousiastelingen delen via onze website en onze social kanalen de laatste nieuwtjes, leuke foto’s van alles wat er op Achilles gebeurt en belangrijke informatie voor onze leden. Maar: onze webredactie is op zoek naar versterking! Vind je het leuk om korte tekstjes te schrijven, ben je een beetje handig met websites en kennen Facebook & Insta geen geheimen voor je? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Bekijk hier de volledige vrijwilligersvacature.

 

Datum 27-01-2024 11:45
Tags