Vrijwilligersvacatures: wat kun jij doen voor Achilles?

Achilles is een club die draait op de vrijwillige inzet van haar leden en anderen die de club een warm hart toedragen. Veel verschillende taken binnen onze club, voeren we sámen uit. Gelukkig hebben we binnen Achilles al flink wat enthousiaste vrijwilligers, maar de belasting van deze vrijwilligers wordt steeds groter. Daarom vragen we iedereen om zijn of haar (grote of kleine!) bijdrage te leveren. Een bardienst draaien is mooi en doe je natuurlijk al uit morele verplichting, maar de vereniging heeft meer nodig. Weten wat jij kunt doen? Bekijk hier de openstaande vrijwilligersvacatures!

Help Achilles.. En jezelf!

Je helpt hier overigens niet alleen Achilles mee, maar ook jezelf. Je ontwikkelt nieuwe competenties en maakt nieuwe sociale contacten, die je in het dagelijks leven of in jouw toekomstige droombaan weer verder kunnen helpen. Als jeugdtrainer leer je didactische vaardigheden, in de sponsorcommissie ontwikkel je je sociale skills en kun je proeven aan het verwerken van financiën, als eindredacteur of webredactie maak je van jezelf een journalist-in-spé! Kortom, net als een (top)sporter, investeer je als vrijwilliger dus in jezelf, in je eigen ontwikkeling!

 

Vrijwilligersvacatures

 

G-korfbal%20G-team%20(4).jpg

Vrijwilligersvacature: Trainers G-korfbal

Dit zijn de kanjers van onze ploeg G-korfbal! Je zag deze kids al vaker voorbij komen, want we zijn supertrots het hen zo goed bevalt Achilliaan te zijn! En bof jij even... Ze zoeken nog extra trainers! Een groepje gemotiveerde trainers wisselt elkaar nu wekelijks af en ze zijn op zoek naar extra enthousiastelingen om onze G-korfballers te begeleiden. Ze trainen elke donderdagmiddag van 17.30 tot 18.30 uur in onze eigen Vlonder. Kun jij af en toe een uurtje meedraaien? Laat het dan weten aan Julia en Eva, je kunt hen appen of even mailen naar eva.van.amelsvoort@gmail.com. Hopelijk binnenkort tot donderdag!

Bekijk hier de oproep.

Achilles%20website%20hiring%20vrijwilliger%20vierkant.jpg

Vrijwilligersvacature: KantineKanjers

De Kantinecommissie is op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Achilles heeft met de bouw van ons nieuwe onderkomen enorm veel potentie. Om al deze oude en nieuwe activiteiten te kunnen managen zijn we op zoek naar versterking. We zijn op zoek naar aanpakkers voor achter de bar, in de keuken, of wil je de schoonmaak coördineren, kantineroosters maken, goederen in ontvangst nemen, bij ons kun je alle kanten op!

Bekijk hier de oproep.

Sponsortopper gezocht

De sponsorcommissie is op zoek naar nieuwe enthousiaste sponsortoppers! Achilles heeft het de afgelopen coronajaren zwaar gehad en liep een aantal belangrijke inkomstenbronnen mis, zoals opbrengst uit de kantine en sponsorinkomsten. Ook de komst van ons prachtige clubgebouw vraagt éigenlijk om wat extra financiële implusen. Onze sponsorinkomsten worden steeds belangrijker! Maar: sponsoring komt echter niet vanzelf. Daarom zoeken wij enthousiaste leden voor onze sponsorcommissie, die er zin in hebben om onze club bij mooie bedrijven en lokale ondernemers onder de aandacht te brengen.

Bekijk hier de volledige vrijwilligersvacature.

Web- & social media redacteur

Achilles is de allerallerallerleukste club van Den Haag, dat delen we dan ook graag. Drie enthousiastelingen delen via onze website en onze social kanalen de laatste nieuwtjes, leuke foto’s van alles wat er op Achilles gebeurt en belangrijke informatie voor onze leden. Maar: onze webredactie is op zoek naar versterking! Vind je het leuk om korte tekstjes te schrijven, ben je een beetje handig met websites en kennen Facebook & Insta geen geheimen voor je? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Bekijk hier de volledige vrijwilligersvacature.

 

Datum 28-05-2023 08:20
Tags