Clubkaart en pinnen

Sinds 1 april 2015 kan je de Achilles Clubkaart gebruiken. Een veelzijdig betaalmiddel dat je het nodige gemak oplevert. Met deze persoonlijke ledenkaart kun je bij Achilles aan de bar afrekenen. Je hebt dus geen contant geld meer nodig op Achilles, wel zo veilig en makkelijk. Heb je nog geen clubkaart? Je koopt hem in de kantine voor 3 euro!

Registreren

Op je pas staat je persoonlijke pasnummer en een CVC code. Met deze info kun je de kaart registreren op: www.mijnkniponline.nl. Na registratie kun je een login naam & wachtwoord aanmaken. Je pas is nu geactiveerd.

Opwaarderen via MijnKnipOnline.nl

De clubkaart kan je via MijnKnipOinline op de computer, tablet of smartphone opwaarderen. Via de knop “opwaarderen” kun je kiezen voor de betaalmethode iDeal. Hier zie je ook een overzicht van de betalingsvoorwaarden die gelden bij Achilles, zoals het minimale op te waarderen bedrag.

Vanaf hier volg je de standaard iDeal betalingsprocedure. Het is ook mogelijk om met je mobiel bankieren app op te waarderen via iDeal. Afhankelijk van je bank kan dit met je pincode van je app en dus zonder edentifier. Het minimum bedrag voor iDeal transacties is 20 euro.

Saldo laden aan de bar

Saldo laden kan ook aan de bar bij Achilles, vanaf 5 euro. In dat geval betaal je cash aan een KC-lid en wordt dat bedrag direct op je Clubkaart geladen.

Blokkeren en activeren

Zodra je merkt dat je pas kwijt of kapot is, kun je deze zelf blokkeren door middel van de knop “Blokkeren”. Selecteer welke clubcard kapot of verloren is door op het kruisje te klikken. Als je de clubcard bijvoorbeeld toch weer teruggevonden hebt, kun je op dezelfde manier je clubcard weer activeren. Je verliest je saldo niet. Door een nieuwe betaalpas aan te vragen kun je gewoon weer over je bestaande saldo beschikken.

Pinnen

Beeldmerk_Pinnen_ja_graag_2_regels_370x255mm.pngOok kan je bij ons pinnen. Graag zelfs. Vanaf het seizoen 2019-2020 wordt het in de kantine van Achilles de norm om te betalen via pin of met de clubkaart. Alleen voor hele geringe uitgaven (losse snoepjes e.d.) zal bij wijze van uitzondering nog enig muntgeld aanwezig zijn. Biljetten worden vanaf 1-7-2019 niet meer geaccepteerd. Zie ook het nieuwsbericht van 30 april 2019 Cashless betalen vanaf het nieuwe seizoen 2019-2020