Stichting Semmy

Stichting-Semmy2.jpg

Op 11 mei 2009 overleed op 12-jarige leeftijd, Achilles jeugdlid Iris Rog als gevolg van hersenstamkanker. De impact was groot, de saamhorigheid enorm en Iris heeft nog steeds een plekje in het hart van vele Achillianen.

Stichting Semmy (www.stichtingsemmy.nl) heeft als doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker. Met de gelden van Stichting Semmy worden nu de eerste onderzoeken in Nederland naar hersenstamtumoren uitgevoerd. Helaas wordt voor onderzoek dat nog in de beginfase staat, zoals deze, vrijwel geen geld ter beschikking gesteld.

Achilles is een maatschappelijk betrokken vereniging en daarom steunen wij Stichting Semmy. Door geld in te zamelen met acties zoals de Stichting Semmy-dag in oktober en door mee te doen aan de Run4Semmy, de landelijke sponsorloop als onderdeel van de 8 km-loop tijdens de Marathon van Amsterdam. Maar ook door naamsvermelding van Stichting Semmy op het wedstrijdshirt schenken we aandacht aan Stichting Semmy.

Hebt u vragen over de Stichting Semmy, of wilt u via Achilles bijdragen, stuur ons dan een bericht via ons Contactformulier