Over Achilles

Achilles is een oergezellige korfbalvereniging in het hart van de Haagse Vruchtenbuurt. Sporten op zo hoog mogelijk niveau combineren met een rijk verenigingsleven: daar staan wij voor. Die combinatie maakt dat Achillianen, korfballers én tennissers, zich zo hecht verbonden voelen met hun tweede 'thuis' aan het Pomonaplein / de Mient.

De meeste spelers uit de Achillesselectie zijn 'eigen kweek'. Dat geeft aan hoe belangrijk de jeugdopleiding voor ons is. Het in 2008 gestarte jeugdbeleidsplan werpt zijn vruchten af met de B1, C1 en D1 op Hoofdklasseniveau, en meerdere ploegen die daar één niveau onder spelen. De focus ligt op zowel de breedtesport- als de opleidingsteams, van de allerkleinsten tot en met het eerste team. We zijn ambitieus en proberen met een allemaal-de-schouders-eronder mentaliteit Achilles over de hele linie op een hoger plan te tillen.

Geniet van dat ontspannen sfeertje bij Achilles, word lid, Sponsor of donateur of kom eens tennissen. Een potje jeu des boules spelen? Ook dat is mogelijk. Als je toch in de buurt bent, loop het veld eens op om een wedstrijd te bekijken, drink een kopje koffie op ons terras aan het water. Als je een vraag hebt, kan je ons te allen tijde benaderen op ons sportterrein of via onze Contactpagina.

Achilles is méér dan een club. Tot snel? We hopen van wel.