Kantinediensten

Met elkaar zorgen we voor een gezellige en sportieve vereniging, waaronder het bemensen van de kantine. Tijdens trainingen, op wedstrijddagen, bij toernooien en andere evenementen worden teams door de KantineCommissie (KC) ingedeeld voor het draaien van kantinediensten. Het rooster van de kantinediensten staat hieronder. Maar hoe werkt het tijdens de eerste kantinedienst van de dag en hoe tijdens de laatste? Hoe werkt de vaatwasser of de kassa? Deze en andere tips vind je in de 'Handleiding voor kantinediensten'

Handleiding Kantinediensten

60264103_2405257209493818_2772879904759349248_o.jpg

Certificaat verantwoord alcohol verkopen

Leden vanaf 16 jaar mogen alcohol schenken en verkopen. Je moet daarvoor wel in het bezit zijn van het certificaat verantwoord alcohol verkopen Kijk op: https://verantwoordalcoholverkopen.nl en doe de e-learning in maar 5 minuten. Na de toets ontvang je een certificaat, mail dat naar kc@hkvachilles.nl en wij zorgen dat je in de gele ordner komt, naast het koffieapparaat.

En: vergeet vooral niet om het met en voor elkaar gezellig te maken, zo maken we er met elkaar een fijn seizoen van! Heb je nog vragen? Je kunt altijd contact opnemen met Rene van Loon, contactpersoon Kantine commissie (KC) via kc@hkvachilles.nl.

 

Rooster Kantinediensten