Clubtenue

HKV Achilles heeft een eigen kledinglijn, in samenwerking met Zeefdruk Westland en kledingmerk Erima. Het wedstrijdtenue bestaat uit een wedstrijdshirt (zwart-wit-groen) en een zwart broekje/rokje. 

Webshop

Alle Achilles-kleding is vanaf november 2020 verkrijgbaar via onze eigen webshop, hier bestel je heel makkelijk in ieder geval het wedstrijdshirt. Maar ook allerlei andere items zijn hier heel makkelijk verkrijgbaar: het inloopshirt, een trainingspak, een sporttas of sokken. Achilles-leden ontvangen standaard een korting van 15% wanneer zij via deze webshop bestellen. Je bereikt de webshop via hkvachilles.clubwereld.nl.

Heb je een vraag over de kleding? Stuur dan even een mailtje naar clubtenue@hkvachilles.nl. Heb je een vraag over het bestelproces of de webshop zelf? Dan kun je direct contact opnemen met Menno via webshopachilles@zeefdrukwestland.nl of 0174 - 24 10 18.

Achilles-webshop.JPG

Bruikleenreglementen

Selectiespelers tekenen bij ontvangst van hun clubtenue-items een gebruikersovereenkomst, waarmee ingestemd wordt met alle kleding- en bruikleenreglementen. Wil je deze nog eens nalezen? Open dan hier het volledige document.

Contact?

Is iets nog niet helemaal duidelijk? Mail dan even met Desiree en Mieke: clubtenue@hkvachilles.nl.