Clubtenue

HKV Achilles heeft een eigen kledinglijn, in samenwerking met Zeefdruk Westland en kledingmerk Erima. Het wedstrijdtenue bestaat uit een wedstrijdshirt (zwart-wit-groen) en een zwart broekje/rokje. 

Webshop

Alle Achilles-kleding is verkrijgbaar via onze eigen webshop, hier bestel je heel makkelijk in ieder geval het wedstrijdshirt. Maar ook allerlei andere items zijn hier verkrijgbaar: het inloopshirt, een trainingspak, een sporttas of sokken bijvoorbeeld! Achilles-leden ontvangen standaard een korting van 15% wanneer zij via deze webshop bestellen. Je bereikt de webshop via hkvachilles.clubwereld.nl.

Heb je een vraag over de kleding? Stuur dan even een mailtje naar clubtenue@hkvachilles.nl. Heb je een vraag over het bestelproces of de webshop zelf? Dan kun je direct contact opnemen met Menno via webshopachilles@zeefdrukwestland.nl of 0174 - 24 10 18.

Achilles-webshop.JPG

FAQ: veelgestelde vragen

Moet ik (voor mijn kind) een Achilles-shirt kopen?
Ja, alle spelende leden hebben een eigen wedstrijdshirt nodig, een nieuw shirt kost €33,50. Ook als je een sponsorshirt hebt met jouw ploeg, heb je een eigen shirtje nodig om eventueel in te kunnen vallen in andere ploegen. Je kunt deze bestellen via de Achilles-webshop, klik hier

Moet ik het zwarte rokje of broekje voor mijn kind ook bij de webshop kopen?
Dat hoeft natuurlijk niet per se; iedere zwart sportbroekje of -rokje voldoet om te kunnen korfballen. Het is vooral makkelijk om het wedstrijdtenue (wedstrijdshirt, rokje/broekje) in één keer aan te schaffen én wanneer je het via de webshop koopt, zorgen we wel dat het Achilles-logo er op staat.

Ben ik ook verplicht om een inloopshirt of trainingspak te kopen?
Nee hoor, dit is niet verplicht. Het aanschaffen van alle andere producten naast het wedstrijdshirt, is helemaal ieders eigen keuze. Máár… Ze zijn wél echt heel mooi, dus als je nieuwsgierig bent.. Kijk ook dan ook zeker even in de webshop!

Ik zie drie verschillende trainingsjasjes/truien, welke moet ik nou hebben?
Degene die jij het fijnst of mooist vindt! We hebben voor ieder wat wils: een trainingsjack zonder capuchon, een trainingsjack mét capuchon en een hoodie. De look & feel is van allemaal hetzelfde. Wil je hetzelfde als de spelers van Achilles 1 en 2? Kies dan voor het trainingsjack mét capuchon!

En hoe zit het met al die verschillende trainingsbroeken? 
Ook daar hebben we verschillende opties. Alle broeken zijn gewoon zwart en passen overal bij. We hebben voor kids twee broeken: een gewone en eentje met wat smallere pijpen. Voor dames en heren geldt hetzelfde, waarbij de gewone broek ook nog lengtematen heeft (regulier, lang en kort). De smallere broek is unisex, die kent alleen standaardmaten. De broek met smallere pijpen (de unisex broek!) is trouwens de broek die de selectie zal dragen!

Kan ik ergens ook kleding passen?
Nee, helaas. Wél kunnen we inmiddels uit ervaring vertellen dat de maten eigenlijk heel goed overeenkomen met de kledingmaten die je normaal draagt. Bij kids wordt een tussenmaatje overgeslagen, kies daar vanzelfsprekend het maatje groter.

Enne, hoe weet ik dan welke maat ik moet hebben?
We snappen dat het een beetje ingewikkeld is om zonder voorkennis, bij een nieuw merk, via een webshop een nieuw shirt te bestellen. We denken graag mee. We kunnen allereerst zeggen dat de maten eigenlijk heel goed overeenkomen met de normale maten. Bij kids wordt een tussenmaatje overgeslagen, kies daar vanzelfsprekend het maatje groter. Hieronder hebben we voor de kindermaten een maattabel gemaakt, misschien geeft dat een extra richtlijn! 

afmetingen%20shirts.jpg

Klik op de afbeelding of hier voor een vergroting.

Kan ik de kleding ook zónder Achilles-logo bestellen?
Eh.. Nee. ;-) Het is de Achilles-webshop, dus alle items worden standaard voorzien van het prachtige Achilles-logo, dit is bij de prijs inbegrepen dus je betaalt hier niets extra voor. Alleen de trainingsbroeken krijgen deze niet, omdat het jasje/de trui al het logo krijgen.

Wat zijn het trouwens voor gekke, kortingsprijzen?
Tíkkie gek inderdaad, het is geen uitverkoop, maar: wél goed nieuws! Leden van Achilles krijgen namelijk standaard 15 procent korting op de catalogusprijzen van Erima, deze zijn automatisch verwerkt en dat is de lagere prijs die je ziet. Mooi meegenomen! En nóg mooier: met elke bestelling steun je ook Achilles, want de club ontvangt een percentage van iedere bestelling! Houd je vooral niet in tijdens het shoppen dus ;-)

Ik wil graag een wedstrijdshirt bestellen voor mijn kind(eren), maar .. Ik vind het best wel aan de prijs en kan het niet in één keer missen. Kunnen we hier iets over afspreken?
Maar natuurlijk, we snappen dat het nieuwe shirt een behoorlijk investering kan zijn, dus als het nodig is denken we zeker met je mee. Achilles is ook in dit geval méér dan een club. Stuur ons even een mailtje via clubtenue@hkvachilles.nl, we zullen hier vanzelfsprekend vertrouwelijk mee omgaan. Wij zorgen dan dat Achilles het wedstrijdshirt in eerste instantie aanschaft en dat je deze daarna in termijnen terugbetaald - er wordt dan vier maanden lang €8,38 per shirt geincasseerd. Je ontvangt het shirt uiteraard net als alle anderen, no questions asked. 
Voor je ons mailt.. Heb je al eens van de Ooiervaarspas en Stichting Leergeld gehoord? Misschien ken je het allang - maar sommige Achillianen kennen het misschien nog niet. De overheid en de gemeente vinden het belangrijk dat sporten voor iedereen bereikbaar is, daarom zijn er allerlei financiële oplossingen. Via de Ooievaars pas kun je korting krijgen op de contributie (tot 100%!) en via Stichting Leergeld kun je een aanvraag doen voor een waardebon voor sportkleding. Kijk daarom ook zeker even of je daar misschien aanspraak op hebt!

Wat is de levertijd van de wedstrijdshirts en andere producten?

  • Van de wedstrijdshirtjes hebben we een kleine voorraad, wanneer we jouw maat op voorraad hebben kun je het beginnen 3 tot 5 werkdagen thuis verwachten. Het zal niet vaak voorkomen, maar wanneer we een nieuwe maatserie moeten laten maken, duurt is de levertijd wat langer: 6-8 weken. We zoeken dan samen in de tussentijd naar een oplossing, dat komt helemaal goed.
  • Alle óverige kleding en producten uit de webshop, worden binnen 5 tot 7 werkdagen geleverd, je kunt het laten thuisbezorgen of ophalen bij Zeefdruk Westland.

Webshopvragen

Heb ik een account nodig om een bestelling te plaatsen?
Om een bestelling te plaatsen, hoef je geen account aan te maken. We hebben alleen jouw gegevens nodig om deze bestelling te kunnen voldoen. Een account is wel handig, wanneer je later nog iets wil bestellen, dan onthoudt de webshop jouw gegevens.

Wat zijn de bezorgkosten?
Je kunt in de webshop kiezen voor ‘Ophalen bij Zeefdruk Westland’, of voor 'Thuis bezorgen' (via PostNL). Ophalen is uiteraard gratis, voor het thuisbezorgen wordt €7,50 gerekend. Zodra jouw bestelling bij Zeefdruk Westland de deur uit gaat, kun je jouw bestelling volgen met de Track & Trace-code die je in jouw mail ontvangt. Bestel je alleen een wedstrijdshirt, kies dan voor ‘NVT, ik bestel alleen een wedstrijdshirt’, deze kunnen we op het veld leveren. 

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Hoe kan dit?
Dát is gek. Soms belanden mailtjes van orderbevestigingen nog weleens in je ongewenste mail/spambox. Heb je daar al gekeken? Wanneer de betaling is gelukt, kun je ervan uit gaan dat de bestelling ook goed is doorgekomen. Twijfel je? Dan kun je altijd contact opnemen met Zeefdruk Westland, via webshopachilles@zeefdrukwestland.nl of 0174 - 24 10 18.

Hoe werkt het betalen, en ontvang ik daarvan een bevestiging?
Het minst leuke gedeelte van shoppen, maar het hoort erbij: betalen. Dit kan in de webshop heel makkelijk via iDeal, waar je met de meeste banken kunt betalen. Naast de orderbevestiging, ontvang je ook een betalingsbevestiging. Nog niet gekregen? Check wederom even je spambox. Is op je bankafschrift te zien dat het bedrag is afgeschreven? Dan kun je er vanuit gaan dat jouw betaling en bestelling gelukt zijn. Twijfel je? Dan kun je altijd contact opnemen met Zeefdruk Westland, via webshopachilles@zeefdrukwestland.nl of 0174 - 24 10 18.

Wat moet ik doen als ik een item mis of iets verkeerds ontvangen heb?
We hopen het natuurlijk niet, maar het kan helaas voorkomen dat er iets is misgegaan met het verwerken van jouw bestelling. Sorry! In dat geval vragen we je direct contact op te nemen met Zeefdruk Westland, via webshopachilles@zeefdrukwestland.nl of 0174 - 24 10 18. Menno gaat dan zo snel mogelijk samen met jou op zoek naar de beste oplossing!

Tóch nog een andere vraag?!
Heb je een vraag over de kleding die hier niet tussen staat? Je kunt altijd een mailtje sturen via clubtenue@hkvachilles.nl. Ben je al aan het bestellen geslagen en heb je een vraag over het bestelproces of de webshop? Dan kun je het best direct contact opnemen met Menno, via webshopachilles@zeefdrukwestland.nl of 0174 - 24 10 18.

En dan nu: ga raaaaazendsnel naar onze webshop om een wedstrijdshirt te bestellen en/of verder te shoppen. Hopelijk kunnen we iedereen snel in zijn of haar nieuwe outfit zien shinen!

Bruikleenreglementen

Selectiespelers (Achilles 1 en 2) tekenen bij ontvangst van hun clubtenue-items een gebruikersovereenkomst, waarmee ingestemd wordt met alle kleding- en bruikleenreglementen. Wil je deze nog eens nalezen? Open dan hier het volledige document.

Contact?

Is iets nog niet helemaal duidelijk? Mail dan even naar clubtenue@hkvachilles.nl, dan helpen we je zo snel mogelijk verder!