Clubtenue

HKV Achilles heeft een eigen kledinglijn, in samenwerking met Brandsfit en kledingmerk Patrick. Het wedstrijdtenue bestaat uit een wedstrijdshirt (zwart-wit-groen) en een zwart broekje/rokje. Daarnaast dragen jeugd- en selectiespelers een trainingspak, om het clubtenue compleet te maken. We zijn ervan overtuigd hiermee te hebben gekozen voor een tenue van goede kwaliteit met een mooie, uniforme uitstraling.

Clubtenue-ontwerp.pngWedstrijdtenue

Jeugd (A t/m F)- en selectie (1/2/3) -spelers krijgen aan het begin van het seizoen een compleet tenue uitgereikt, een trainingspak en een wedstrijdshirt, deze krijgen zij in bruikleen. Voor de jeugd wordt dit geregeld door middel van een kledingfonds, eens per jaar wordt daarvoor €22,- geïncasseerd. Wanneer bij jeugdspelers iets niet meer past, is de outfit te ruilen voor een maat groter.
Speel je in een seniorenploeg? Dan schaf je je eigen wedstrijdshirt aan. Je bestelt deze via clubtenue@hkvachilles.nl. Het zwarte broekje of rokje hoeft niet van een specifiek sportmerk te zijn en dient door spelers zelf te worden aangeschaft. Veel dames dragen een rokje van Erima, Evimpex of Reece.

Kleding- & bruikleenreglementen

Jeugd- en selectiespelers tekenen bij ontvangst van hun clubtenue-items een gebruikersovereenkomst, waarmee ingestemd wordt met alle kleding- en bruikleenreglementen. Wil je deze nog eens nalezen? Open dan hier het volledige document.

Stop je met korfballen?

En heb je thuis een trainingspak, tas of wedstrijdshirt liggen die je in bruikleen hebt gekregen? Neem dan even contact met op en zorg dat je je spullen weer netjes bij ons inlevert.

Contact?

Is iets nog niet helemaal duidelijk of wil je een shirt/pak bestellen? Mail dan even met Desiree en Mieke: clubtenue@hkvachilles.nl.