Lid worden

HKV Achilles is een gezellige en sportieve vereniging, die altijd op zoek is naar nieuwe enthousiaste leden.

Achilles 1, 2 en 3 zijn de selectie teams en trainen 2 maal per week. Voor de overige seniorenploegen geldt dat de wedstrijden fanatiek worden gespeeld, maar dat de trainingsarbeid een “tikje” geringer is.

Bij de samenstelling en begeleiding van de jeugdploegen zorgen we ervoor dat ontwikkeling en spelplezier hand in hand gaan, over de gehele linie. Voor de 'opleidingsploegen' (A1, B1, C1, D1, E1 en F1) streven we naar het hoogste niveau, wat een forse inspanning vraagt van spelers, trainers én ouders. De andere jeugdteams worden ingedeeld op een niveau waar zij een spannende en leerzame competitie kunnen spelen. Alle jeugdploegen trainen twee keer per week, in de meeste gevallen onder leiding van twee trainers. Bijna alle teams spelen op zaterdag competitie, we hebben twee ploegen die op zondag wedstrijden spelen.

Vanaf 3 jaar kun je lid worden. Deze Kangoeroe Klup in de leeftijd van 3 tot 6 jaar spelen geen competitie, maar trainen op zaterdag van 10:00-11:00 uur.

Contributie

De contributiebedragen vind je op de pagina Contributie

Heb je een ooievaarspas? Dan krijg je bij ons korting op het lidmaatschap

Informatieformulier lid worden

Wil je meer informatie over Achilles en de mogelijkheden op korfbalgebied? Wil je eens meetrainen of je kind aanmelden bij onze club? Laat dan berichtje achter in het Contactformulier. Iemand van de Technische commissie (tc) zal dan contact met je opnemen om je vragen te beantwoorden en één en ander toe te lichten. Ook is ons complex nagenoeg altijd open, dus loop eens binnen en proef de sfeer!

Opzeggen

Natuurlijk hopen we dat je doorgaat met korfballen en lid blijft van Achilles. Mocht je echter toch willen stoppen, dan dien je vanwege de voorbereidingen voor het volgend seizoen voor 1 mei je lidmaatschap op te zeggen. Je kunt dit doen door middel van een e-mailbericht naar ledenadministratie@hkvachilles.nl.