Lotenverkoop Grote Clubactie: de tussenstand

De eerste lotenboekjes die zijn ingeleverd hebben we verwerkt en wat zijn we blij met deze eerste tussenstand! We komen nu uit op 261 verkochte loten. Een zeer mooie tussenstand, want we hebben nog niet eens 10% van alle uitgedeelde boekjes terug gekregen. Daarbij weten we ook dat een aantal van de kinderen die hun boekje al hebben ingeleverd, druk bezig zijn met een tweede boekje zodat ze de teamprijs en de individuele prijzen binnen kunnen slepen!

We willen jullie vragen om uiterlijk 15 november de lotenboekjes in te leveren. Je kan dus nog een maand langs de deuren, je boekje meenemen naar een verjaardag en je trainers extra lief aankijken of ze toch alsjeblieft nog een lootje van je willen kopen. De lotenboekjes zijn uitgedeeld aan de F t/m de C jeugd. Speel in je de B of A en wil je loten verkopen, dan kan je in de kantine een boekje pakken.

Is je boekje vol, dan kan je deze in de GCA schatkist in de kantine stoppen. Bij de schatkist liggen ook nieuwe boekjes voor de fanatieke verkopers. Is je boekje nog niet vol, maar weet je zeker dat je geen loten meer gaat verkopen, dan mag je ook je boekje inleveren.

Lees je dit stukje, wil je graag loten kopen, maar heb je nog niemand met een boekje gezien? Dan kan je nu ook online loten kopen via de volgende link:
http://clubactie.nl/actie/HaagseKorfbalverenigingAchilles

Veel succes met de verdere verkoop!
Groetjes,
Mirjam en Rianne

Datum 19-10-2018 23:22
Tags