Even voorstellen: de nieuwe AC!

Het seizoen van 2015/2016 staat al weer bijna voor de deur en daardoor ook alle leuke activiteiten van Achilles! Vrijdag 07 augustus hebben wij voor het eerst samen gezeten met de vernieuwde Activiteiten Commissie. Een aantal activiteiten staan al op de agenda, dus dat belooft een mooi seizoen! Lees verder om te zien wie er in de AC zitten en om de voorlopige agenda te bekijken.

De Activiteiten Commissie bestaat dit seizoen uit: Puck Gordijn (oud ready AC lid), Marieke v. Maldegem (Oud AC lid en aankomend jaar spelend in het 6e), Rinus Cost (Aankomend jaar spelend in het 8e), Henriette Pot (Oud AC lid, moeder van de Potjes), Britt v.d. Steenstraten (oud Ready AC lid en aankomend jaar spelend in het 8e), Iris van Maanen (Aankomend jaar selectiespeelster), Renee Lelieveld (Aankomend jaar selectiespeelster), Julia Baak (Aankomend jaar spelend in de A-selectie) en Dinna v. Wijk (Oud AC lid en aankomend jaar selectiespeelster).

Zoals jullie zien zijn er veel nieuwe mensen bij dankzij de samensmelting, maar ook vanuit eigen vereniging nieuwe gezichten. Wij zullen dit jaar weer erg actief zijn en hopelijk veel vertrouwde maar ook nieuwe activiteiten voor jullie organiseren. Per activiteit zal er telkens informatie te vinden zijn op de site en in het krantje en voor meer informatie kan je altijd een van ons aanschieten op het veld.

Het begint dit jaar al vroeg namelijk aanstaande zaterdag (29 augustus) zal er tijdens de wedstrijden op het veld verschillende activiteiten zijn. Zo worden er heel de dag pannenkoeken gebakken voor de spelende teams en zal er een springkussen zijn voor de aller kleinste. Dus blijf nog even hangen na je eigen wedstrijd om vriendjes, broers of zussen aan te moedigen. Hou de site, facebook en krantje in de gaten voor volgende activiteiten!

Tot de 29e en groeten namens de AC,

Dinna

Agenda AC:
29 augustus Openingsdag
25 september kinderdisco/onesieparty
November Kampavond
06 november Halloween schemer en horrortocht
27 november Sinterklaas
20 december kerstdiner

Datum 25-08-2015 22:19
Tags