CR activiteiten

In dit artikel brengen wij alle komende evenementen van de CR naar buiten. We hebben tijdens het korfbalseizoen ‘18/’19 een aantal leuke evenementen gepland waar jullie zeker weten bij willen zijn! We hebben al twee topfeesten er op zitten en daar willen we jullie voor bedanken!

Eind dit jaar kunnen jullie de pubquiz verwachten, de datum zal nog volgen! Het zal een avond worden vol gezelligheid en competitie, geef jouw team (max 7 personen) op zodat jullie mee kunnen doen voor de winst. Nu al enthousiast en wil je je graag opgeven? Stuur een mail naar: Lenaa—@live.nl

We weten ook dat jullie met smacht zitten te wachten op weer een knalfuif dus hebben we op zaterdag 12 januari het sinterkerst en nieuwfeest om alle feestdagen met zijn allen te vieren, dat kan alleen maar gezellig worden dus zet het alvast in je agenda.

Op vrijdag 8 februari organiseren we een ladiesnight voor alle prachtige vrouwen van Achilles. Heb je zin om een avondje volledig in de watten te worden gelegd? Hou de site dan in de gaten voor verdere informatie!

Voor de “van Gerwens” onder ons is het handig om vrijdag 1 maart vrij te houden, dan staat het darttoernooi op de planning. Ga jij met je partner voor goud? Ga je de komende maanden dan maar alvast voorbereiden.

Als laatst sluiten we dit jaar weer af met het CR-kamp. Jaar in jaar uit een succes en dit jaar gaan we het weer overtreffen. We kunnen er nog niet al te veel over kwijt maar de data is al wel bekend, het kamp is namelijk van 22 t/m 24 juni. Be there or be square.

Alle data op een rijtje:

  • Zaterdag 12 januari: Sinterkerst en nieuwfeest
  • Vrijdag 8 februari: Ladiesnight
  • Vrijdag 1 maart: Darttoernooi
  • Weekend van 22 t/m 24 juni: CR-kamp
Datum 04-11-2018 21:40
Tags