DE DERBY!!!

Achilles-LOGO-blok.png hoofdartikel

Vorige week schreef ik over de poule van ons Vlaggenschip. In mijn voorspelling had ik het over de tweedeling van Overgangsklasse D, waarin vier ploegen tegen degradatie gaan strijden en vier ploegen mee gaan doen om het kampioenschap. Afgelopen weekend won de door mij voorspelde top vier allemaal hun openingswedstrijd, maar de verschillen waren in de meeste gevallen niet heel groot.

hoofdartikel.JPG

Zo verloor VEO wel haar wedstrijd van Fiks maar kwam Fiks pas in de laatste minuten los van VEO. Of wat te denken van ons eigen Vlaggenschip, dat het veld-Hoofdklasser Sporting Delta heel lastig heeft gemaakt. Eigenlijk de enige ploeg die écht afgetekend won, is Swift uit Middelburg. Zij wonnen op bezoek bij Futura met 17-31 en lijken daarmee hun intenties voor dit zaalseizoen nogmaals duidelijk te maken. Futura is aanstaande zaterdag voor ons Vlaggenschip de eerste tegenstander “onderin” waar de punten tegen gepakt moeten worden.

Aanstaande zaterdag dus, Achilles tegen Futura. Het Pomonaplein tegen Het Stokroosveld. Een echte buren derby dus. En dat zal er hoogstwaarschijnlijk voor zorgen dat Zuiderpark aanstaande zaterdag vol zal zitten. Zit Vakkie-A al weer klaar? Want dat het een belangrijke wedstrijd is moge duidelijk zijn! Alle steun is nodig, alle aanmoediging is welkom. En daarvoor spelen de reserves van beide clubs tegen elkaar en speelt Achilles 3 tegen ONDO uit Middelburg. Dus, voor nu heel kort maar krachtig;


KOMT ALLEN AANSTAANDE ZATERDAG NAAR DE CAMPUS!

14:30 uur: Achilles 3 – ONDO 2
15:40 uur: Achilles 2 – Futura 2
17:00 uur: Achilles 1 – Futura 1


Tot zaterdag allemaal!!

Groeten,
Bart

Datum 27-11-2018 17:05
Tags