23 december: AC Kerstdiner

Hohoho, Zondag 23 december wordt de Vlonder weer omgetoverd tot een Winter Wonderland. Het jaarlijkse kerstdiner vindt dan weer plaats en we hopen jullie dan allemaal weer te mogen begroeten in ons Pop-Up restaurant. De Kangoeroes tot en met de Etjes zijn van 17.00-18.30 aan de beurt voor een heerlijk diner. Vanaf 19.00 mogen de pupillen van de D, alle aspiranten en de junioren aantreden voor een 5 sterren maaltijd verzorgt door onze eigen chefkok. Rond 21.00 uur zal de avond voor hun afgelopen zijn.

Natuurlijk wordt de kantine weer prachtig aangekleed en we verwachten dat jullie ook netjes gekleed in de kantine verschijnen. Zorg dus dat je er op je paas-, nee kerstbest uitziet. En niet onbelangrijk: zorg voor een lege maag!

Omdat de ruimte beperkt is en de belangstelling groot willen we van te voren weten of je komt. Meld je daarom op tijd aan zodat we je tafel kunnen reserveren. Tijdens het aanmelden kun je meteen doorgeven wat je wilt eten deze avond (voor de oudste).

Meld je aan voor zondag 16 december, dan kunnen we op tijd inkopen doen. Maar wees er snel bij want vol is vol! En dan bedoelen we niet alleen je maag... Hopelijk zien we jullie de 23ste in de kantine, acte de présence van trainers wordt gewaardeerd dus meld je ook vooral aan.

Namens de AC,

Britt, Julia, Renee en Rinus

 

Datum 04-12-2018 10:59
Tags