AC Kerstdiner weer gezellig succes!

Op zondag 23 december werd de Vlonder omgetoverd tot een pop-up restaurant waar alle aanwezige jeugd een heerlijk diner voorgeschoteld kreeg. De kinderen hebben zichtbaar genoten en we willen hen allemaal bedanken voor hun komst! Zonder jullie was er niks aan geweest. We vonden het erg leuk om te organiseren, ook al zijn er een paar vriendschappen gesneuveld bij het boodschappen doen en het uit de knoop halen van de kerstlampjes. Onze hartelijke dank voor de onmisbare hulp van chef Sten, grillmeester Simon (die ook een prachtig filmpje gemaakt heeft!) en spontane keukenhulp Mark. Lees verder voor een kort sfeerverslag!

De allerkleinsten kregen een zeer gevarieerd menu waarin bijna alle bestanddelen van de schijf van vijf vertegenwoordigd waren. Ze waren erg enthousiast over de frietjes, maar vooral het zelf versieren van de wafels was een hoogtepunt in hun nog jonge bestaan.

De grotere kids mochten kiezen uit drie voorgerechten: rundercarpaccio, ragoutpasteitjes of een heerlijke vegetarische tomatensoep. Zeker de soep kon rekenen op jubelende recensies, enige kritiekpunt van een enkeling was dat deze vegetarisch was. Het hoofdmenu bestond uit DIY Wraps of gewoon ouderwets Saté. Uiteraard volgde hierna nog een lekker toetje wat ongetwijfeld iets met ijs te maken heeft gehad.

De kinderen hebben zichtbaar genoten van de kerstsfeer en we willen hen allemaal bedanken voor hun komst! Zonder jullie was er niks aan geweest. We vonden het erg leuk om te organiseren ook al zijn er een paar vriendschappen gesneuveld bij het boodschappen doen en het uit de knoop halen van de kerstlampjes.

Onze hartelijke dank voor de onmisbare hulp van chef Sten, grillmeester Simon (die ook een prachtig filmpje gemaakt heeft) en spontane keukenhulp Mark.

Namens de AC,

Britt, Julia, Renee & Rinus

Datum 03-01-2019 09:49
Tags