Van “baas”, naar “eindbaas”!

eindbaas.png hoofdartikel

Wie tijdens de winterstop, die zelfs wij korfballers kennen in de vorm van de kerstvakantie, niet toe was aan een korfbalvakantie zat goed op korfbal.nl. Alle wedstrijden tijdens de Korfbal Challenge 2018 gespeeld werden, inclusief een flink aantal Achillianen, werden live uitgezonden op YouTube. Met een Chromecast in je televisie is tegenwoordig iedere wedstrijd die live uitgezonden wordt via YouTube vanuit je luie stoel te bekijken. Waar we vroeger via Antilopen.nl/competitie alle uitslagen terug konden lezen en we aangewezen waren op verslagen op de sites van de betreffende clubs, kan je nu dus echt alles zien. En zo ook met de wedstrijden tijdens de Korfbal Challenge 2018.

hoofdartikel.JPGZo zagen wij Shera en Ariën schitteren in de kleuren van Suriname en zagen we natuurlijk onze Joren en Sanne schitteren in de wedstrijden van Fortuna. Zo won Fortuna bijvoorbeeld van de Tulips (TeamNL, zonder alle internationals van TOP en Fortuna) in een hele spannende wedstrijd. En won op hun beurt Suriname van de reserves van Fortuna, wat een vreselijke knappe prestatie is met alsnog onder andere Daan Preuninger in de basis bij Fortuna.
Al met al een heerlijk toernooi om tijdens de feestdagen te volgen. En.. dan heb ik het nog niet eens over eigenlijk het aller mooiste “Achilles-moment” tijdens deze Challenge...

Eerder schreef ik al over de voorselectie voor TeamNL U17 van Noa Brusse. Dat het al een grootse prestatie was om überhaupt voorgeselecteerd te worden, was al een feit. Maar inmiddels heeft iedereen kunnen lezen dat onze topper ook daadwerkelijk geselecteerd is voor TeamNL. Zo hebben we er dus wederom een Achilles-International bij. Nogmaals; wederom een prachtig compliment voor Achilles maar vooral naar de ontwikkeling van Noa als Korfballer. Geweldig!

Op Facebook kwamen de felicitaties aan het adres van Noa en pa en ma Brusse al langs. De term “baas” en “eindbaas” kwamen op Facebook langs. En dat mag toch wel gezegd worden. Wát een eindbaas ben jij zeg Brusse.. Gewoon jezelf eventjes TeamNL in spelen met, zo heb ik begrepen uit de verslagen van de door jou gespeelde wedstrijden, “fenomenaal” spel. Gewoon Kicke man! En waar Achilles al eerder trots op je was met de voorselectie, is Achilles nu nóg trotser op je door het behalen van deze definitieve selectie.
Geniet vooral van alles wat op je af komt nu. En wie weet wat er allemaal nog voor jou als korfballert in het verschiet ligt!

Tot volgende week allemaal!

Groeten,
Bart

Datum 08-01-2019 16:59
Tags