Herinrichting kunstgrasvelden

In de tweede week van februari zijn de werkzaamheden omtrent de herinrichting van de kunstgrasvelden gestart. Bij aanvang van de veldcompetitie (begin april) zal Achilles dan ook eindelijk gebruik kunnen maken van de ‘kleine’ veldjes! Op Facebook plaatsten we al een aantal keer een update met foto's, klik op 'Lees verder' om deze foto's te bekijken! [Update 19/3: nieuwe foto's!]

In plaats van één groot veld van 30 x 60 meter maken we dan gebruik van twee velden van 20 x 40 meter. De nieuwe velden komen te liggen op het huidige kunstgrasveld, maar draaien een kwartslag. Het kunstgrasveld wordt over het algemeen een paar meter breder, en komt dus iets dichter bij de huidige kantine te liggen.

We behouden dezelfde lengte van het oude veld waardoor we achterin (zijde Limoenhof) nog ruimte over houden waar 4Korfbal wedstrijden gespeeld kunnen worden. Tevens wordt er nieuwe veldverlichting geplaatst. Uitkomst hiervan zal zijn meer lichtopbrengst en lagere energiekosten.

Wat betreft de korfbaltrainingen en -wedstrijden verwachten we geen problemen in de planning. De werkzaamheden zijn afgerond voordat de trainingen op het veld gaan starten. Tennissers zullen echter wel hinder ondervinden van deze werkzaamheden. Het is niet mogelijk om te tennissen totdat de velden zijn opgeleverd. In tegenstelling tot herinrichtingen bij andere verenigingen, behoudt Achilles wél vier tennisbanen.

Het bestuur

Datum 19-03-2019 10:01
Tags