Futura - Achilles, aanstaande zaterdag in Zuidhaghe!!

hoofdartikel.JPG hoofdartikel

Afgelopen zaterdag was ik getuigen van de ó zo belangrijke overwinning op Sporting Delta. In een poule waar de laatste weken steeds meer puntjes gesprokkeld wordt, was het toch wel tijd geworden voor een “stuntje” voor Achilles. En dat stuntje tussen haakjes staat is een bewuste keuze. Want winnen van Sporting Delta zou, gezien de uitslagen van de afgelopen weken, absoluut tot de mogelijkheden behoren en daarmee eigenlijk helemaal geen stunt zijn. Het werd uiteindelijk een wedstrijd op het scherpst van de snede, met ons Vlaggenschip uiteindelijk aan de goede kant van de score..

hoofdartikel.JPGToch heb ik, terwijl ik keek naar de wedstrijd, een aantal mensen horen zeggen dat “er iedere week steeds minder mensen komen kijken”. En eerlijk is eerlijk, ik was er de afgelopen weken door verschillende redenen niet altijd bij en naar ik heb begrepen was dit dus voor een groot deel van de trouwe supporters het geval. Afgelopen zaterdag tegen Sporting Delta speelden veel andere ploegen tegelijk hun uitwedstrijd elders in het land. Begrijpelijk dat er dan zo veel minder mensen op de tribune zaten. Toch is aanstaande zaterdag misschien wel de meest essentiële wedstrijd van dit zaalseizoen. Aangezien er door VEO continu mooie resultaten neergezet worden, is een “stuntje” gemaakt door VEO de komende wedstrijden wel iets on rekening mee te houden. De wedstrijden die sowieso gewonnen moeten worden (waaronder de ontmoeting met VEO uit dus), zijn dus van levensbelang voor ons Vlaggenschip.

Aanstaande zaterdag speelt de Achilles-selectie een tweeluik tegen Futura. Waar Achilles 2 waarschijnlijk weinig moeite zal hebben met Futura 2, zal Achilles 1 het gewoon lastig gaan krijgen in deze burenruzie. Want hoewel de eerste wedstrijd gewonnen werd met 14-10, was dit vooral omdat Achilles in de tweede helft wél scoorde en Futura niet. Achilles moet aan de bak aanstaande zaterdag dus, en daar heeft het alle support bij nodig aanstaande zaterdag!
Ondergetekende zal er helaas niet bij zijn, aangezien Team 3 op kampioenskoers ligt en de volgende halte van de kampioenstrein in Middelburg is tegen ONDO om 17:50, waar u overigens welkom bent om te komen kijken... Maar, als u dan toch een wedstrijd gaat bekijken, kies dan maar voor Zuidhaghe aanstaande zaterdag:

Zaterdag 9 februari
16:40 uur
Futura - Achilles
Sporthal Zuidhaghe

Fijne week allemaal!

Groeten,
Bart

Datum 05-02-2019 16:25
Tags