Tennisnieuws: rackettrekken & tennislessen

Zoals iedereen weet kan er tot begin april helaas niet getennist worden op ons eigen veld, vanwege de werkzaamheden voor ons nieuwe kunstgras. Joost van den Berg - JeugdsportcoÓ§rdinator HKV/Ons Eibernest - kwam met twee leuke, vervangende aanbiedingen waar ook Achillianen gebruik van kunnen maken: rackettrekken op de laatste vrijdag van de maand en tennislessen op woensdagavond/vrijdagochtend. Lees verder voor meer informatie over deze activiteiten!

Rackettrekken

Op de laatste vrijdag van de maand is er rackettrekken, dit is een samenwerking tussen HKV/OE en Die Haghe waar Achilles ook aan mee mag doen. Hiervoor stuurt Joost altijd een email naar alle tennissers zodat iedereen op de hoogte is en waar je je kunt aanmelden. Hierbij kunnen we als Achilles ook blijven aansluiten, zodra ons eigen kunstgras ook weer beschikbaar is.

Tennislessen

Joost verzorgt tennislessen op de woensdagavond 18:00-20:00 en vrijdagochtend van 10:00-12:00. Het eerste uur wordt er lesgegeven, het tweede uur spelen ze vaak met elkaar wat dubbels. Wij mogen in de maand februari gratis meedoen! Daarna zou je kunnen beslissen om een strippenkaart aan te schaffen, zodat je kan tennissen tot het veld bij Achilles weer beschikbaar is. Deze kost €32,50 voor tien lessen.

Zie de volgende link voor meer info: http://www.eibernestkorfbal.nl/tennis/senioren. Heb je interesse? Neem dan contact op met Joost: joostvdberg@outlook.com.

Joost bedankt voor dit aanbod!

Groetjes Joyce

Datum 07-02-2019 10:34
Tags