Parkeren bij Achilles

Onze vereniging heeft veel profijt van haar ligging, gelegen tussen twee basisscholen in de gezellige Vruchtenbuurt. Een nadeel is alleen wel dat vrijwilligers, spelers en scheidsrechters -indien zij met de auto moeten komen- dagelijks tussen 17u en 21u moeten betalen voor het parkeren van hun auto. Ook in het weekend.

Het bestuur vindt het jammer dat vrijwilligers, spelers en scheidsrechters -die met de auto moeten komen- kosten maken terwijl ze vooral als vrijwilliger actief zijn.

Het is om deze reden dat we de bij Achilles beschikbare parkeervergunning actief willen gaan inzetten. Dit betekent dat vrijwilligers, spelers en scheidsrechters, die redelijkerwijs met de auto moeten komen, vanaf 1 maart gebruik kunnen gaan maken van de parkeervergunning.

Redelijkerwijs betekent dat een vrijwilliger, scheidsrechter of speler in aanmerking komt voor het gebruik van de vergunning, indien hij/zij buiten een straal van 5 kilometer van het veld woont. Redelijkerwijs betekent ook dat als je nu met de fiets naar het veld komt, het niet zo moet zijn dat je vanaf 1 maart altijd met de auto naar het veld komt. Voor de goede orde: het doel is niet om het autogebruik van en naar ons veld te stimuleren….

Hoe meld je je aan?

Kom jij in aanmerking voor het gebruik van de parkeervergunning? Meld je dan bij Rogér Kalberg (penningmeester). Geef daarbij aan om hoeveel uur parkeertijd per week het voor jou zou gaan. En vergeet niet je kenteken én postcode (waar je woont) door te geven.

Met de door jou opgegeven postcode verifiëren we jouw aanvraag. Indien je inderdaad buiten een straal van 5 kilometer woont, dan kun je gebruik maken van het parkeertegoed op de parkeervergunning van HKV Achilles. Je ontvangt dan de inloggegevens en een code van de parkeerapplicatie, zodat je zelf je auto kunt aan- en afmelden.

Datum 08-02-2019 15:58
Tags