Nieuwe staf HKV Achilles 1 en 2 bekend

Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat Glenn de Vries vanaf volgend seizoen als hoofdtrainer/coach is verbonden aan HKV Achilles.

Met de nieuwe hoofdtrainer wil HKV Achilles opnieuw een stap voorwaarts maken. Een stevige, maar haalbaar geachte ambitie. De 57-jarige Glenn heeft zin in zijn nieuwe uitdaging: “Het bruist bij Achilles. Dat merk ik aan alles om mij heen. Sportief staat Achilles er goed voor. Er staan drie goede selectieteams en de A1 draait verdienstelijk mee in de Hoofdklasse. Bovendien is er de afgelopen jaren organisatorisch goed aan de weg getimmerd. Mijn handen jeuken om samen met de vereniging iets moois neer te zetten.”

Glenn heeft reeds een grote staat van dienst bij diverse korfbalverenigingen. Bovendien beschikt Glenn over een groot netwerk in de korfbalwereld. Van beide hoopt Achilles te profiteren: zowel organisatorisch als sportief.

Ook het tweede team van Achilles krijgt een nieuwe trainer/coach. Het tweede team valt vanaf het volgende seizoen onder Bas Maessen. Bas (39 jaar) is momenteel trainer/coach van het derde team van HKV Achilles en zet met zijn ploeg goede resultaten neer. Behalve de goede resultaten heeft Bas laten zien goed met een reserveploeg en spelers (en de zachte kanten die daarbij komen kijken) om te kunnen gaan.

De TopC van Achilles is er van overtuigd dat het tweetal de ingezette lijn van de afgelopen jaren een goed vervolg kan geven.

Ter ondersteuning aan het tweetal heeft HKV Achilles overeenstemming bereikt met Jan Brugmans (40 jaar). Jan zal als rechterhand van Glenn optreden als sparringpartner en zich toeleggen op analyses, strijdplannen en de individuele verbetering van de spelers.

De komende weken werkt de TopC van Achilles verder aan invulling van de (begeleidende) staf.

Datum 17-02-2019 16:17
Tags