Voorbeschouwing & programmaboekje: Achilles - Oranje Wit (D)

Aanstaande zaterdag - tijdens de laatste thuiswedstrijd van ons vlaggenschip - staan er grote belangen op het spel voor Achilles en Oranje Wit. Eigenlijk móet Achilles twee punten zien te pakken in de strijd tegen degradatie. Bij winst kunnen we zomaar één of twee plekken stijgen en mogen VEO en Sporting Delta volgende week in een onderling duel uitvechten wie de play-down wedstrijd moet spelen. In het worst-case scenario pakken beide concurrenten minimaal een punt, verliest Achilles, en is de hoofdmacht definitief veroordeeld tot de play-down. Verliezen alledrie de ploegen, dan is er volgende week nog een kans tegen de andere koploper Fiks. Lees verder voor de rest van de voorbeschouwing en om het programmaboekje van deze week te downloaden.

Oranje Wit speelt twee finales en is daarin volledig afhankelijk van Achilles. Eerst moeten ze vandaag zien te winnen, om vervolgens te hopen dat Achilles een punt afsnoept bij Fiks. Alleen dan kan Oranje Wit nog kampioen worden. De druk ligt dus enorm hoog op de ploeg uit Dordrecht. Daar waar de focus bij Achilles misschien wel meer op de komende play-down wedstrijd ligt. Kunnen de Dordtenaren de zenuwen in bedwang houden of en pakt Achilles de broodnodige punten en kan Fiks het kampioenschap vieren?

Ons vlaggenschip kan jouw steun dus weer goed gebruiken dit weekend, zorg dat je er bij bent vanaf 16.40 uur (Team Twee) en om 18.00 uur (Achilles 1) in de Sportcampus!

Download hier het Programmaboekje

 

Datum 22-03-2019 10:15
Tags