SNS & Achilles: een eerste terugblik op een mooie samenwerking!

Ruim een jaar lang werken SNS Bank en Achilles alweer samen. Op 6 januari 2018 tekenden Mandy Spierenburg, regiomanager bij SNS, en onze voorzitter Wout Broers een driejarig contract waarmee Achilles SNS officieel haar hoofdsponsor mocht noemen. Nu, bijna halverwege het contract is het een mooi moment om terug te blikken.

De samenwerking is mede tot stand gekomen door de betrokkenheid van Achilliaan Elly Rosenbaum, actief bij de recreanten. Daarnaast is Elly financieel adviseur bij SNS. Zij zag een goede match tussen de bank en onze korfbalvereniging. SNS is namelijk een bank die toegankelijk is, die dicht bij de mensen wil staan. Dit sluit mooi aan bij Achilles, een vereniging die niet alleen prestatiegericht is, maar ook voor sociale verbinding zorgt. De samenwerking was daarom snel gevonden.

Bij een nieuwe hoofdsponsor horen ook nieuwe wedstrijdshirts. 6 januari 2018 speelde Achilles 1, 2 en 3 voor het eerst in het nieuwe tenue met daarop het logo van SNS. Meerdere tegenstanders hebben al laten weten deze shirts erg mooi te vinden! Daarnaast hangen iedere thuiswedstrijd twee grote paarse doeken van SNS te pronken in de zaal. Op zoek naar een hypotheek? Bel Elly: 06-53923295! Je kan natuurlijk ook gewoon binnenlopen in één van de 3 locaties van SNS in Den Haag. Voor advies van Elly kan je door de week en op zaterdag terecht in de locatie aan de Frederik Hendrikstaat 142. Of je kan haar vinden aan de kant van het veld aan het Pomonaplein!

Achilles is erg blij met de samenwerking met SNS Bank. Mede door de sponsoring van SNS hebben we het afgelopen jaar mooie dingen kunnen realiseren en onze club verder kunnen ontwikkelen. Met het kampioenschap van Achilles 2 én 3 komen beiden teams volgend jaar bovendien weer een klasse hoger uit. Hierbij willen wij SNS dan ook van harte danken voor de sponsoring en we zien er naar uit de samenwerking voort te blijven zetten!

Datum 13-04-2019 09:00
Tags